joogaretriitit

Joogaretriitit

joogastudio renata

Kesän ilo retriitti 28.-30.6.2024 Barösundissa

Toivotetaan ihana kesä tervetulleeksi, ja nautitaan viikonloppu upean saaristoluonnon keskellä. Retriitin kannatteleva teema on sydämen ilo ja sielun ravitseminen, sekä tasapaino. Joogaviikonloppua vietetään idyllisessä saaristovillassa, rauhallisessa ja kauniissa Barösundin saaressa, Inkoossa.

Viikonlopun ohjelma on monipuolinen kattaus joogaa, ( hatha, yin, restoratiivinen ), sekä workshop Kiinalaisen lääketieteen ajattelun mukaisesti tasapainosta ja kesän tuli elementin tunnetilan ilon merkityksestä hyvinvoinnille. Perjantaina aloitamme lounaan jälkeen lempeällä yin harjoituksella, jotta laskeudumme retriitin kannattelemaksi. Lauantai aamun aloittaa iloa ja energiaa tuova hathaflow. Lounaan jälkeen menemme retkelle Gölisnäsin virkistysalueelle. Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, Denis Vinokur ohjaa merenrantakallioilla taolaisia meditaatioharjoituksia, ”sydämen liikuntaa” ja workshopin, (säävaraus, sateella Villa Sofiassa). Lauantaipäivä huipentuu Gölisnäsin virkistysalueella rantasaunaan, uimiseen meressä ja picniciin ulkona. Illalla palaamme Villa Sofiaan, ja hiljennymme joogasaliin päivän päätteeksi rentouttavaan Yin harjoitukseen. Sunnuntaina vielä tasapainottava Yin & Yang joogaharjoitus ja brunssi. Sinulla on mahdollisuus tulla saareen asti omalla autolla tai vaihtoehtoisesti linja-autolla Inkoon keskustaan, josta kimppakyyti järjestyy Barösundin saarelle.

Koko viikonlopun ohjelma 195 €, Laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen.
Villa Sofian majoitus + joogaa tukeva kasvisruoka lakto-ovo-vege, ( gluteeniton, vegaaninen ja ruoka-aine allergiat huomioidaan), koko viikonlopulta maksaa 220 € / 2hh, 1 hh lisämaksu 50 €. ( hintaan ei sisälly lakanat/pyyhe 20 €; mukaan voi ottaa omat petivaatteet. ) Osassa huoneita jaettu wc ja suihku kahden huoneen kesken. Maksetaan paikan päällä Villa Sofiassa.

ilmoittautumiset ja lisätiedot:
renata@vapaakallio.com tai puhelimitse 050 9111824.

Ilmoittautuminen on sitova. Huolehdithan omasta matka/tapaturmavakuutuksestasi. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Jos retriitti peruuntuu järjestäjän toimesta (force majeure), tai retriittiin ei tule tarpeeksi osallistujia, ( 8 henkilöä ), on retriitin järjestäjillä oikeus perua retriitti. Mahdolliset etukäteen laskutetut maksut palautetaan tällöin kokonaisuudessaan. Retriittiin mahtuu 12 joogaajaa.

Tervetuloa löytämään ilo ja tasapaino joogan avulla ja kokemaan luonnonläheisen retriittini lumo.

Lauantain workshop: Denis Vinokur, Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, käynyt kaksi alan koulutusta, työskennellyt alalla yli 20 vuotta pitämällä akupunktio vastaanottoa Helsingin keskustassa. Karismaattinen luennoitsija ja taolaisten meditaatioharjoitusten mestari. Kirjoittanut kirjat Tuli, Maa, Vesi, sekä Terveyden Kiinalainen käsikirja. www.akupunktio.nu

Koko viikonlopun ohjelma:

Pe 28.6.2024
Klo 17.00 saapuminen/majoittuminen
Klo 18.00 keittopäivällinen + tee/kahvi tervetulohetki
Klo 19.00-21.00 Lempeä Yin

La 29.6.2024

Klo 8.30-9.30 Hemmotteleva aamupala
Klo 9.30-10.15 omatoimista happihyppelyä
Klo 10.15-11.45 iloa ja energiaa – hathaflow
Klo 12.00 joogalounas
Klo 13.00 Retki Gölisnäsin virkistysalueelle
Klo 13.30 ”Sydämen”liikuntaa – taolaisia meditaatioharjoituksia
Klo 14.30 workshop – ajatuksia ilosta & tasapainosta hyvinvoinnille
Klo 17-19.00 Rantasauna ja uintia & picnic rantakallioilla
Klo 19.00 Paluu Villa Sofiaan
Klo 19.30 Ilta Yin & Rentoutus
Klo 21.00 Iltateet

Su 30.6.2024

Klo 9.00 aamutervehdys keittiöstä – vihersmoothie
Klo 9.15-11.00 Yin & Yang joogaharjoitus + sanoitettu rentoutus
Klo 11.00 Joogabrunssi – kaikkea omatekoista ja ihanaa herkuttelua
Klo 12.30 kotiinlähtö

Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Barösundin Joogaretriitti 30.8.-1.9.2024

Lämpimästi tervetuloa viettämään alkusyksyn joogaviikonloppua 30.8.-1.9.2024 idylliseen saaristovillaan, rauhalliseen ja kauniiseen Barösundin saareen, Inkooseen. Retriittipaikkana toimii vanha saaristokoulu Villa Sofia, jonka tunnelma saa rauhoittumaan ja jättämään arjen taakse. Sinulla on mahdollisuus tulla saareen asti omalla autolla tai vaihtoehtoisesti linja-autolla Inkoon keskustaan, josta kimppakyyti järjestyy Barösundin saarelle.

Joogaharjoitukset sisältävät sekä lujan lempeää hathaa, että asanoissa viipyilevää yin joogaa, palauttavaa restoratiivista joogaa, sekä meditaatio-ja rentoutumisharjoituksia. Kaikki harjoitukset ohjataan, joten voit olla joogan parissa aloittelija, tai kokenut joogaaja. Emme keskity näyttäviin asanoihin, vaan löytämään tien sisäisen rauhan äärelle. Minun missio on herättää retriiteissäni ihminen kokemaan yhteys itseen, löytämään hengitys ja läsnäolo.

Luomme yhdessä uusien joogaystävien kesken ainutlaatuisen viikonlopun, jossa tärkeää on jokaisen läsnäolo. Viikonloppu koostuu useasta joogaharjoituksesta, yhdessä nautituista kasvisruokahetkistä, metsäretkestä satumaiseen Elisaaren tammilehtometsään, jonne menemme taksiveneellä, sekä sauna- ja paljuhetkestä.

Retriitti voi toimia kimmokkeena löytää tilaa arjesta joogalle, ja omaa hyvinvointia tukeville asioille, kun syvennytään kuulemaan oman kehon ja mielen viestejä. Koko viikonlopun joogaohjelma 175 €, sis. noin 10 h Joogastudio Renatan joogaohjelmaa. Laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen.

Villa Sofian majoitus + joogaa tukeva kasvisruoka lakto-ovo-vege, ( gluteeniton, vegaaninen ja ruoka-aine allergiat huomioidaan), koko viikonlopulta maksaa 220 € / 2 yötä 2-3 hh, 1 hh lisämaksu 50 € / jaettu wc ja suihku, 100 € / oma wc ja suihku, (rajoitettu määrä). ( hintaan ei sisälly lakanat/pyyhe 20 €; mukaan voi ottaa omat petivaatteet. ) osassa huoneita jaettu wc ja suihku kahden huoneen kesken. Maksetaan paikan päällä Villa Sofiassa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
renata@vapaakallio.com tai puhelimitse 050 9111824.
Ilmoittautuminen on sitova. Huolehdithan omasta matka/tapaturmavakuutuksestasi. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Jos retriitti peruuntuu järjestäjän toimesta (force majeure), tai retriittiin ei tule tarpeeksi osallistujia, ( 8 henkilöä ), on retriitin järjestäjillä oikeus perua retriitti. Mahdolliset etukäteen laskutetut maksut palautetaan tällöin kokonaisuudessaan. Retriittiin mahtuu 12 joogaajaa.

Tervetuloa löytämään lepo ja palautuminen joogan avulla ja kokemaan luonnonläheisen retriittini lumo.

Olen Joogaopettaja Renata Vapaakallio, Inkoosta. Olen päätoiminen joogayrittäjä, Joogastudio Renata. Opetan joogaa Inkoossa omassa Joogahuone Ihanassa, Inkoon kansalaisopistolla, sekä Aquarius kuntokeskuksessa. Järjestän joogaretriittejä, sekä pidän tilauksesta työhyvinvointijoogatunteja. Opettamani ja omaksumani jooga on lempeän meditatiivista hathajoogaa, Yinjoogaa, jolloin asennoissa syvennytään kuulemaan kehon ja mielen viestejä, sekä restoratiivista, hermostoa rentouttavaa, levon ja palautumisen joogaa. Joogani ammentaa 20 vuoden kokemuksella omasta joogapolustani ja neljästä eri joogakoulutuksesta. Jooga on minulle elämäntapa, kasvua ja oppimista ihmisenä, elämääni jokapäivä muokkaava ja syvemmälle vievä voima. Joogaopettajana minun missio on herättää ihminen kokemaan yhteys itseen, ja syventymään hengitykseen ja läsnäoloon.

Koko viikonlopun ohjelma:

Pe 30.8.2024
Klo 17.00 saapuminen/majoittuminen
Klo 18.00 keittopäivällinen + tee/kahvi tervetulohetki
Klo 19.00-21.00 Levon ja palautumisen restoratiivinen joogaharjoitus + syvärentoutus

La 31.8.2024

Klo 8.30-9.30 Hemmotteleva aamupala
Klo 9.30-10.15 omatoimista happihyppelyä
Klo 10.15-11.45 lujan lempeä hathaflow
Klo 12.00 joogalounas
Klo 13.-16.00 Retki Elisaareen & metsämeditaatio
Klo 16.00 tee/kahvi + jälkkäriylläri
Klo 17-19.00 Meridiaani Yinflow
Klo 19.00 Illallinen + iltateet
Klo 20.00 Sauna ja palju

Su 1.9.2024

Klo 9.00 aamutervehdys keittiöstä – vihersmoothie
Klo 9.15-11.00 Yin & Yang joogaharjoitus + sanoitettu rentoutus
Klo 11.00 Joogabrunssi – kaikkea omatekoista ja ihanaa herkuttelua
Klo 12.30 kotiinlähtö

Kuva: Ismo Henttonen / Studio Ibelix Oy

Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Jooga & TRE -retriitti 13.-15.9

Ainutlaatuinen Joogan ja TRE harjoituksen yhdistävä koko viikonlopun retriitti. Paikkana toimii Kemiön saaren Labbnäs Semesterhem, jossa saamme nauttia marttojen herkullista kasvisruokaa, uida ja saunoa rantasaunassa, majoittua tunnelmallisessa kartanossa, upean ja vehreän saaristoluonnon keskellä. Joogaopettaja collegat Renata Vapaakallio ja Sini Karttunen yhdistävät osaamisensa ja tarjoavat sinulle ensimmäisenä mahdollisuuden kokea tämä ihana viikonloppu hyvinvoinnin parissa.

Viikonlopun ohjelma on monipuolinen kattaus joogaa ja TRE harjoituksia, sisältäen hathaa, yiniä, metsäjoogaa, meditaatioharjoituksia sekä äänimaljarentoutusta. Huomioithan, että voit halutessasi jättää osan harjoituksista väliin, ja ottaa enemmän omaa aikaa, jos koet sille tarvetta.

Ohjelma 240 €, laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen.
Majoitus täysylläpidolla 190 €/2-3 hh, 220 €/1 hh(rajoitettu määrä), ( suihku ja wc yhteiset ). Majoitus maksetaan 6.9.2024 mennessä, suoraan Labbnäs Semesterhemmin tilille.

Aika: pe-su 13.-15.9.2024
Paikka: Labbnäs Semesterhem, Labbnäsintie 66, Dragsfjärd

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai puhelimitse 050 9111824. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen saat maksutiedot joogaohjelmasta sähköpostilla. Huolehdithan omasta matka/tapaturmavakuutuksestasi. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Sairastapaukset käsitellään tapauskohtaisesti. Jos peruuntuminen tapahtuu järjestäjän toimesta (force majeure), tai retriittiin ei tule tarpeeksi osallistujia, ( 10 henkilöä ), on retriitin järjestäjällä oikeus perua retriitti. Mahdolliset etukäteen laskutetut maksut palautetaan tällöin kokonaisuudessaan.

Ohjaajat:

Renata Vapaakallio, Hatha, Yin, Restoratiivinen Joogaopettaja, Rentoutus- ja meditaatio ohjaaja. Päätoiminen joogayrittäjä, Joogastudio Renata. ”Joogani ammentaa 20 vuoden kokemuksella omasta joogapolustani ja neljästä eri joogakoulutuksesta. Jooga on minulle elämäntapa, kasvua ja oppimista ihmisenä, elämääni jokapäivä muokkaava ja syvemmälle vievä voima. Joogaopettajana minun missio on herättää ihminen kokemaan yhteys itseen, ja syventymään hengitykseen ja läsnäoloon ”. www.renata.fi, ig: joogastudiorenata, fb Joogastudio Renata

Sini Karttunen on koulutukseltaan insinööri, joogaopettaja, hyvinvointivalmentaja, TRE-, Sound Healing-ja luontoyhteysohjaaja. ” Rakastan tutkia kaikkea ihmismielen ja kehon kiemuroita ja mielestäni TRE on mahtava menetelmä löytää ja syventää yhteyttä itseen, toisiin ja luontoon”. www.sinikarttunen.fi , ig: hc_healthangels, fb Health Coach Sini Karttunen

TRE-stressinpurkuliikkeet eli Tension Releasing Exercises on yksinkertainen ja helposti omaksuttava kehon luonnollisista liikkeistä koostuva itsehoitomenetelmä.TRE-harjoittelu auttaa vähentämään kehosta jännityksiä, kireyksiä, stressiä ja ahdistusta. Harjoittelun myötä saat enemmän energiaa ja fyysistä notkeutta. Kun nukut paremmin, impulssikontrolli ja tunteidenhallinta paranee. TRE-menetelmä sopii hyvin kaikille perusterveille henkilöille. Tärinä sopii erinomaisesti mm. palautumiseen, (urheilijat rentouttavat ennen tai jälkeen suorituksen). TRE-menetelmästä ovat hyötyneet myös ramppikuumeesta kärsivät (kuten laulajat, näyttelijät ja tanssijat.

OHJELMA:

Perjantai 13.9.2024

16-18.00 Majoittuminen
18.00 Illallinen
19.00 Tervetulo alkupiiri
19.30-21.00 Levon Yin Jooga + jooga nidra
21.00 iltateet

Lauantai 14.9.2024

8.00-9.00 Lujan lempeä hatha
9.00-10.00 Aamupala
10.00-11.30 TRE harjoitus
12.00 Lounas
13.00 Metsäretki & metsäjoogaa
15.30 Iltapäiväkahvi/teehetki
17.-19.00 Meridiaani Yinflow + sointukylpy
19.00 Illallinen
20.00 Rantasauna & uinti + iltateet

Sunnuntai 15.9.2024

8.00-9.00 Hathajoogan auringontervehdys + meditaatio
9.00-10.00 Aamiainen
10-12.00 Hathajooga & TRE harjoitus, loppupiiri
12.00 Huoneiden luovutus
12.15 Lounas + kahvi/tee
13.30 Kotiinlähtö

Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Barösundin Joogaretriitti 26.-28.4.2024

Lämpimästi tervetuloa viettämään joogaviikonloppua 26.-28.4.2024 idylliseen saaristovillaan, rauhalliseen ja kauniiseen Barösundin saareen, Inkooseen. Retriittipaikkana toimii vanha saaristokoulu Villa Sofia, jonka tunnelma  saa rauhoittumaan ja jättämään arjen taakse.  Sinulla on mahdollisuus tulla saareen asti omalla autolla tai vaihtoehtoisesti linja-autolla Inkoon keskustaan, josta kimppakyyti järjestyy Barösundin saarelle.

Joogaharjoitukset sisältävät sekä lujan lempeää hathaa, että asanoissa viipyilevää yin joogaa, palauttavaa restoratiivista joogaa, sekä meditaatio-ja rentoutumisharjoituksia.  Kaikki harjoitukset ohjataan, joten voit olla joogan parissa aloittelija, tai kokenut joogaaja. Emme keskity näyttäviin asanoihin, vaan löytämään tien sisäisen rauhan äärelle.
Minun missio on herättää retriiteissäni ihminen kokemaan yhteys itseen, löytämään hengitys ja läsnäolo.

Luomme yhdessä uusien joogaystävien kesken ainutlaatuisen viikonlopun, jossa tärkeää on jokaisen läsnäolo. Viikonloppu koostuu useasta joogaharjoituksesta, yhdessä nautituista kasvisruokahetkistä, metsäretkestä satumaiseen Elisaaren tammilehtometsään, jonne menemme taksiveneellä, sekä lauantaina luvassa halukkaille sauna ja palju.

Retriitti voi toimia kimmokkeena löytää tilaa arjesta joogalle, ja omaa hyvinvointia tukeville asioille, kun syvennytään kuulemaan oman kehon ja mielen viestejä. 
Koko viikonlopun joogaohjelma 175 €, sis. noin 10 h Joogastudio Renatan joogaohjelmaa. Laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen.
 
Villa Sofian majoitus + joogaa tukeva kasvisruoka lakto-ovo-vege, ( gluteeniton, vegaaninen ja ruoka-aine allergiat huomioidaan), koko viikonlopulta maksaa 220 € / 2 yötä 2-3 hh, 1 hh lisämaksu 50 € / jaettu wc ja suihku, 100 € / oma wc ja suihku, (rajoitettu määrä). ( hintaan ei sisälly lakanat/pyyhe 20 €; mukaan voi ottaa omat petivaatteet. ) osassa huoneita jaettu wc ja suihku kahden huoneen kesken. Maksetaan paikan päällä Villa Sofiassa.
 
ilmoittautumiset ja lisätiedot:
renata@vapaakallio.com tai puhelimitse 050 9111824.
 
Ilmoittautuminen on sitova. Huolehdithan omasta matka/tapaturmavakuutuksestasi. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Jos retriitti peruuntuu järjestäjän toimesta (force majeure), tai retriittiin ei tule tarpeeksi osallistujia, ( 8 henkilöä ), on retriitin järjestäjillä oikeus perua retriitti. Mahdolliset etukäteen laskutetut maksut palautetaan tällöin kokonaisuudessaan.  Retriittiin mahtuu 12 joogaajaa. 
 
Tervetuloa löytämään lepo ja palautuminen joogan avulla ja kokemaan luonnonläheisen retriittini lumo. 
 
Koko viikonlopun ohjelma:
 
Pe 26.4.2024
Klo 17.00 saapuminen/majoittuminen
Klo 18.00 keittopäivällinen + tee/kahvi tervetulohetki
Klo 19.00-21.00 Levon ja palautumisen restoratiivinen joogaharjoitus + syvärentoutus 

La 27.4.2024
Klo 8.30-9.30 Hemmotteleva aamupala
Klo 9.30-10.15 omatoimista happihyppelyä
Klo 10.15-11.45 lujan lempeä hathaflow
Klo 12.00 joogalounas
Klo 13.-16.00 Retki Elisaareen & metsämeditaatio
Klo 16.00 tee/kahvi + jälkkäriylläri
Klo 17-19.00  Meridiaani Yinflow
Klo 19.00  Illallinen + iltateet
Klo 20.00 Sauna ja palju
 
Su 28.4.2024
Klo 9.00 aamutervehdys keittiöstä – vihersmoothie
Klo 9.15-11.00  Yin & Yang joogaharjoitus + sanoitettu rentoutus
Klo 11.00 Joogabrunssi – kaikkea omatekoista ja ihanaa herkuttelua
Klo 12.30 kotiinlähtö
 
Kuva: Ismo Henttonen / Studio Ibelix Oy

Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Yin & Yang - Viisi elementtiä tiellä tasapainoon 2023

Tasapainoinen keho ja mieli on idän vanhojen viisaustraditioiden näkemys ihmisen hyvinvoinnille. Kiinalaisen lääketieteen viiden elementin teorian, vesi, puu, tuli, maa ja metalli, avulla, voidaan tarkastella tapaa kohdata maailma, ja kykyä elää ja sopeutua alati muuttuvaan ympäristöön. Lempeillä yin-jooga asennoilla voidaan aktivoida kehon kanavia sekä saavuttaa syvä rentouden tila.

Yin &  Yang – Viisi elementtiä tiellä tasapainoon on viiden erillisen retriittipäivän syventyminen Kiinalaiseen lääketieteeseen ja yin-joogan maailmaan. Sitoudut omaan hyvinvointiin, kun tapaamme viisi kertaa eri elementtipäivinä ja harjoitusten merkeissä. Jokainen harjoituskerta on erilainen, ja antaa eväitä itsenäiseen, omalla matolla tapahtuvaan harjoitukseen, ja omasta tasapainosta ja hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Retriittipäivä koostuu päivän elementin ympärille rakentuneesta ainutlaatuisesta kokonaisuudesta. Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija Denis Vinokur kertoo päivän elementistä workshopissa, joka sisältää myös harjoituksia, akupainantaa  ja yhteistä keskustelua aiheesta heränneistä ajatuksista. Renata Vapaakallio ohjaa päivän teemaan suunnitellun hathajoogaharjoituksen sekä Yin-jooga harjoituksen. Päivällä tarjotaan herkullinen kasvislounas.

Voit varata paikkasi heti kaikkiin viiteen retriittipäivään, jolloin viiden retriittipäivän kokonaisuus maksaa 490 €. Yksi retriittipäivä erikseen ostettuna maksaa

 120 €. Hintaan sisältyy kevyt kasvislounas, (lakto-ovo-vege), sekä teetä tarjolla koko päivän. (toiveesta lisämaksulla huomioidaan erityisruokavaliot, gluteeniton ja vegaani). Lisätiedot ja ilmoittautuminen renata@vapaakallio.com
 

Paikka:

Joogahuone Ihana
Västankvarnintie 384,
Inkoo

Harjoituskerrat:

1.Metalli elementti – keuhkot ja rintaranka, hengitys. La 16.9.2023 klo 10-16

2. Vesi elementti – selkäranka, lantio ja taivutukset La 28.10.2023 klo 10-16.

Olet lämpimästi tervetullut.

Renata Vapaakallio

Joogaopettaja, ( hatha, yin, restoratiivinen jooga ), yrittäjä Joogastudio Renata, ( joogan ja rentoutumisen retriitit, työhyvinvointipäivien, sekä yritysten ja yksityisten räätälöidyt joogatunnit. www.renata.fi

Denis Vinokur

Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, käynyt kaksi alan koulutusta, työskennellyt alalla yli 20 vuotta pitämällä akupunktio vastaanottoa Helsingin keskustassa. Kirjoittanut kirjat Tuli, Maa, Vesi, sekä Terveyden Kiinalainen käsikirja. www.akupunktio.nu

joogastudio renata

Laskeudu joulun rauhaan - JoogaretriittiBarösund 17.-19.12.2021

Joulujooga Retriitti 2021

”Laskeudu Joulun rauhaan”- Joogaretriitti on sinulle, joka haluat rauhoittua ennen joulua oman joogaharjoituksen äärelle viikonlopun ajaksi, ja nauttia luonnon hiljaisuudesta ja kauneudesta. Retriittipaikka Villa Sofia tarjoaa täydellisen mahdollisuuden irtiottoon arjesta omassa rauhassa, lossimatkan päässä mantereesta Barösundin saarella. Ja Helsingistä vain reilun tunnin automatkan päässä Inkoon saaristossa.

Viikonloppu keskittyy Yin-joogaan, rentoutus- ja meditaatioharjoituksiin. Teemme yhdessä lauantaina luontoretken veneellä viereiselle Eli-saarelle, ( venematka noin 1 km ), jossa joulukuinen saari tarjoilee todellisen hiljaisuuden rauhoitetussa tammimetsässä.

Viikonlopusta huolehtii Villa Sofian sielukas henkilökunta ja sisäisen rauhan äärelle luotsaava Joogaopettaja Renata Vapaakallio, ( hatha- ja Yin- jooga opettaja, rentoutus- ja meditaatio ohjaaja.

Retriitissä majoitutaan 2 hh ( lisämaksusta 1 hh ), osassa huoneita jaettu wc ja suihku kahden huoneen kesken. Villa Sofiassa herkutellaan jouluisella, maukkaalla ja ravitsevalla kasvisruoalla, ( ruoka-aine allergiat jne. huomioiden, gluteeniton, vegaaninen, maidoton ruokavalio 12 € lisämaksu kokonaishintaan).

Koko viikonloppu täysylläpidolla, sekä jooga- ja retkiohjelmalla maksaa 359 €.
( hintaan ei sisälly lakanat/pyyhe 20 €; mukaan voi ottaa omat petivaatteet. ) Retriittiin mahtuu kymmenen osallistujaa.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai puhelimitse 050 9111824. Varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 100 €, jota ei palauteta mahdollisen oman peruutuksen sattuessa, ( sairastapaukset käsitellään tapauskohtaisesti). Jos peruuntuminen tapahtuu järjestäjän toimesta (force majeure), tai retriittiin ei tule tarpeeksi osallistujia, varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Retriittiin osallistujalla tulee olla oma vakuutus, osallistujia ei vakuuteta retriitin järjestäjien toimesta.

Lämpimästi tervetuloa.

Retriitin ohjelma:

Pe

17-18 Saapuminen/Majoittuminen
18.00 Illallinen
19.30-21.30 Yin-joogaharjoitus + tervetulorentoutus

La

8.-9.00 Aamupala
10-11.30 Hathaflow harjoitus
12.00 Lounas
13-16.00 Retki Elisaareen + metsämeditaatio
16.00 Tee/kahvi ja suolainen välipala
17.30-19.30 Yin-joogaharjoitus + syvärentoutus
20.00 Jouluillallinen

Su

8-9.00 Aamupala
10-12.00 Yin&Yang joogaharjoitus + meditaatio
12-13.00 Loppukeskustelut ja huoneen luovutus
13.00 Lounas

Olet lämpimästi tervetullut.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Illalliselle (vapaaehtoinen) lähdemme veneellä naapurisaarelle Högsåran saarelle legendaarisen maineen saaneseen Farmors cafe’hen. Kokemisen arvoinen paikka, kuin aistimeditaatiomatka, kauneutta silmille, sielulle, keholle ja mielelle. Tämän jälkeen haluat sinne joka kesä uudestaan. Jos kaipaat omaa rauhaa, mahdollisuus jäädä hotellille ja syödä illallinen omassa hotellissa.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan uudelleen Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas, eikä vapaaehtoinen venematka Högsåran saarelle. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Barösundin Joogaretriitti Pyhäinpäivänä 5.-7.11.2021

Bärösund Joogaretriitti Marraskuussa

Lämmöllä & Läsnäololla Pyhäinpäivän Joogaretriitti on sinulle, joka haluat rauhoittua oman joogaharjoituksen äärelle viikonlopun ajaksi, ja nauttia luonnon hiljaisuudesta ja kauneudesta. Retriittipaikka Villa Sofia tarjoaa täydellisen mahdollisuuden irtiottoon arjesta omassa rauhassa, lossimatkan päässä mantereesta Barösundin saarella. Ja Helsingistä vain reilun tunnin automatkan päässä Inkoon saaristossa.

Viikonloppu keskittyy Yin-joogaan, rentoutus- ja meditaatioharjoituksiin. Teemme yhdessä lauantaina luontoretken venellä viereiselle Eli-saarelle, jossa marraskuinen saari tarjoilee todellisen hiljaisuuden rauhoitetussa tammimetsässä.

Viikonlopusta huolehtii Villa Sofian sielukas henkilökunta (www.villasofiabarosund.fi ) ja sisäisen rauhan äärelle luotsaava Joogaopettaja Renata Vapaakallio, ( hatha- ja Yin- jooga opettaja, rentoutus- ja meditaatio ohjaaja, www.renata.fi ).

Retriitissä majoitutaan 2 hh ( lisämaksusta 1 hh ). Villa Sofiassa herkutellaan maukkaalla ja ravitsevalla kasvisruoalla, ( ruoka-aine allergiat jne. huomioiden ).

Koko viikonloppu täysylläpidolla, sekä jooga- ja retkiohjelmalla maksaa 349 €. Retriittiin mahtuu kymmenen osallistujaa.

Retriittiin osallistujalla tulee olla oma vakuutus, osallistujia ei vakuuteta retriitin järjestäjien toimesta.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai puhelimitse 050 9111824.


Retriitin ohjelma:

Pe

17-18 Saapuminen/Majoittuminen
18.00 Illallinen
19.30-21.30 Yin-joogaharjoitus + tervetulorentoutus

La

8.-9.00 Aamupala
10-11.30 Hathaflow harjoitus
12.00 Lounas
13-16.00 Retki Elisaareen + metsämeditaatio
17.00 Ilallinen
19-21.00 Yin-joogaharjoitus + syvärentoutus
21.00 Iltateet

Su

8-9.00 Aamupala
10-12.00 Yin&Yang joogaharjoitus + meditaatio
12-13.00 Loppukeskustelut ja huoneen luovutus
13.00 Lounas

Olet lämpimästi tervetullut.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Illalliselle (vapaaehtoinen) lähdemme veneellä naapurisaarelle Högsåran saarelle legendaarisen maineen saaneseen Farmors cafe’hen. Kokemisen arvoinen paikka, kuin aistimeditaatiomatka, kauneutta silmille, sielulle, keholle ja mielelle. Tämän jälkeen haluat sinne joka kesä uudestaan. Jos kaipaat omaa rauhaa, mahdollisuus jäädä hotellille ja syödä illallinen omassa hotellissa.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan uudelleen Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas, eikä vapaaehtoinen venematka Högsåran saarelle. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Virtaava Yin & Viisi elementtiä tiellä tasapainoon

Virtaava-Yin-ja-Viisi-elementtiä-Retriittisarja

Tasapainoinen olemus on Kiinalaisen lääketieteen perusnäkemys ihmisen hyvinvoinnille. Viisi elementtiä vesi, puu, tuli, maa ja metalli ovat kiinalaisen lääketieteen viisi perus ihmistyyppiä, kuvaamaan meidän persoonallisuutta, tapaa kohdata maailma, ja kykyä elää ja sopeutua alati muuttuviin tilanteisiin.

Jokaisella elementillä on omat vastineet kehossa, joissa energian,veren ja kehon nesteiden tulisi virrata vapaasti. Lempeillä yin-jooga asennoilla voidaan stimuloida meridiaaneja eli kehon energiakanavia sekä rentouttaa keho ja mieli.

Virtaava Yin & Viisi elementtiä tiellä tasapainoon on viiden päivän syventyminen yin-joogan maailmaan. Sitoudut omaan hyvinvointiin, kun tapaamme kerran kuukaudessa puolen vuoden välein päivä retriittiin.

Retriittipäivä aloitetaan lyhyellä luennolla, jossa kerron päivän elementistä. Tämän jälkeen hathajoogaharjoitus ( noin 1,5 h). Välissä pidämme lounas- ja happihyppelytauon, jonka jälkeen päivän Yin-jooga harjoitus ( n. 2,5 h). Lopussa pysähdymme vastaanottamaan harjoituksen vaikutukset loppurentoutuksessa. Palaamme hitaasti ja hellästi takaisin teekupposen kera uuteen, ihanaan hetkeen, ja jaamme kokemuksia harjoituksesta yhdessä pienessä ryhmässämme. Ryhmän koko max 8 ihmistä.

Voit varata paikkasi heti kaikkiin viiteen retriittipäivään, jolloin viiden retriittipäivän kokonaisuus maksaa 400 €. Yksi retriitti päivä erikseen ostettuna maksaa 95 €. Jokainen harjoituskerta on erilainen, ja antaa eväitä itsenäiseen, omalla matolla tapahtuvaan harjoitukseen, ja omasta tasapainosta ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Hintaan sisältyy lounas, teetä ja pientä naposteltavaa.

Harjoituskerrat:

1. Maa elementti -vatsan-alue ja jalat. La 11.9.2021 Klo 10-16

2. Metalli elementti – keuhkot ja rintaranka, hengitys. La 9.10. 2021
klo 10-16

3. Vesi elementti – selkäranka, lantio ja taivutukset La 13.11.2021 klo 10-16

4. Puu elementti – kyljet ja kierrot. La 11.12.2021 klo 10-16

5. Tulielementti – sydämen alue ja kädet. La 15.1.2022 klo 10-16

Olet lämpimästi tervetullut.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Illalliselle (vapaaehtoinen) lähdemme veneellä naapurisaarelle Högsåran saarelle legendaarisen maineen saaneseen Farmors cafe’hen. Kokemisen arvoinen paikka, kuin aistimeditaatiomatka, kauneutta silmille, sielulle, keholle ja mielelle. Tämän jälkeen haluat sinne joka kesä uudestaan. Jos kaipaat omaa rauhaa, mahdollisuus jäädä hotellille ja syödä illallinen omassa hotellissa.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan uudelleen Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas, eikä vapaaehtoinen venematka Högsåran saarelle. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Joogaretriitti Barösund 27.-29.8.2021

RENATA RETRIITTI BÄRÖSUND MAINOS 27.-29.8.2021

Tervetuloa Barösundin saarelle. Luonnon kaunis saari ja idyllinen Villa Sofia kutsuu sinua rentoutumaan ja voimaantumaan joogaretriittiin ja nauttimaan loppukesän hurmaavasta saaristotunnelmasta ilta-auringonlaskuineen.

Tämä on joogaretriitti sinulle, joka haluat löytää joogan ja rentoutumisen avulla tasapainoa elämääsi, arvostat hyvinvointiasi, ja haluat panostaa itseesi. Viikonlopun aikana syvennymme omaan läsnäolon tilaan, pysähtyen pitkissä, kiireettömissä yin-jooga harjoituksissa itsemme äärelle. Vastapainona nostamme energiaa ja elinvoimaa dynaamisemmilla hathajooga harjoituksilla. Ohjelma sisältää joogan lisäksi rentoutus- ja meditaatioharjoituksia, sekä mielikuva- että hengitysharjoituksia. Itseäsi lempeästi kuulostellen, voit valita sinulle sopivan määrän harjoituksia.

Viikonlopun ohjaa kaksi joogaopettajaa, Renata Vapaakallio ja Kirsi Tolonen.

Renata on valmistunut vuonna 2019 Shantin joogaopettajakoulutuksesta hathajooga opettajaksi ja 2021 Yoga-Yinful ohjaajakoulutuksesta yin-jooga, sekä rentoutus- ja meditaatio ohjaajaksi. Renata löysi tien joogan pariin vuonna 2004, ja siitä lähtien jooga on ollut läsnä elämässä. Renata opettaa joogaa lämmöllä ja läsnäololla.

Kirsi on kokenut joogaopettaja, joka on suorittanut kokonaisvaltaisen jooga-ohjaaja koulutuksen vuonna 2006, sekä Yoga Allience Yin-jooga opettajakoulutuksen 2020. Kirsille tärkeää on huomioida ihmisten ainutlaatuisuus; Kirsin ajatus on, että jooga palvelee, hoitaa ja muokkaantuu jokaiselle itselleen sopivaksi harjoitukseksi antautumalla joogaharjoitukseen.

Joogaretriitti järjestetään Villa Sofiassa, Barösundin saaressa, Inkoossa. Helsingistä on matkaa noin 80 km, ja saareen pääsee lossilla.

Retriitissä majoitutaan kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huone lisämaksusta. Kaikissa huoneissa on suihku ja wc. Villa Sofiassa tarjoillaan laadukasta, luomu kasvisruokaa. Ja vegaaninen, gluteeniton, maidoton vaihtoehto myös mahdollisia.

Joogaretriitti maksaa 399 €, sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa täysihoidolla ( 2 x aamupala, 2 x lounas, 2 x iltaruoka, 3 x iltapäivä tee/kahvi), sekä koko viikonlopun jooga-ohjelman.

Voit ilmoittautua joogaretriittiin sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla numeroon 050 9111824. Retriittiin mahtuu 10 osallistujaa. Osallistujamäärän on oltava vähintään kahdeksan, jotta retriitti toteutuu.

Retriitin osallistujalla tulee olla oma vakuutus, osallistujia ei vakuuteta retriitin järjestäjien toimesta.

Olet lämpimästi tervetullut.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Illalliselle (vapaaehtoinen) lähdemme veneellä naapurisaarelle Högsåran saarelle legendaarisen maineen saaneseen Farmors cafe’hen. Kokemisen arvoinen paikka, kuin aistimeditaatiomatka, kauneutta silmille, sielulle, keholle ja mielelle. Tämän jälkeen haluat sinne joka kesä uudestaan. Jos kaipaat omaa rauhaa, mahdollisuus jäädä hotellille ja syödä illallinen omassa hotellissa.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan uudelleen Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas, eikä vapaaehtoinen venematka Högsåran saarelle. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Ihana Elokuu 6.-8.8.2021 Joogaretriitti Bengtskärin Majakka

Ihana elokuinen Kasnäs kutsuu jo toisen kerran joogaretriitin merkeissä. Tällä kertaa ravitsemme ja hellimme kokonaisvaltaisesti sekä kehoa että mieltä. Joogaharjoituksissa syvennymme kohtaamaan itsemme. Toteutamme myös joogaajien toiveesta retken Bengtskärin majakalle, sekä Rosalan saareen.

Joogaopettajanasi ohjaan joogaa lämmöllä ja läsnäololla. Opettamani ja omaksumani jooga on lempeän meditatiivista hathajoogaa, jossa hengitys kuljettaa liikettä asennosta toiseen, sekä Yinjoogaa, jolloin asennoissa syvennytään kuulemaan kehon ja mielen viestejä.

Sinun ei tarvitse osata joogata ennestään, tai voit olla kokenut joogaaja. Uskon, ja koen, että jokainen ihminen läytää jokaisella joogakerralla itsestä jotain uutta ja jooga syvenee kerta kerralta. Retriitissä emme tavoittele näyttäviä asentoja, vaan syvennymme omaan kokonaisvaltaiseen joogaharjoitukseen, läsnäolon hetkeen. Lisäksi harjoitukset sisältävät sekkä ohjattua että hiljaisuudessa tapahtuvaa rentoutumista. Toivon, että retriitti auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tien kohti tasapainoisempaa elämää ja löydät harjoituksista kotiinvietävää arkeesi.

Joogaharjoitusten välissä lauantaina teemme Saariston loistoreitti-risteilyn. Vierailemme Rosalan saaressa Viikinkikeskuksessa, jossa siirrymme tuhat vuotta ajassa taaksepäin, ja tutustumme tarunhohtoiseen rauta-aikaan ja Viikingien maailmaan. Retki jatkuu veneellä Bengtskärin majakalle, Pohjoismaiden korkeimpaan majakkaan. Majakkasaarella käynti on elämys Saaristomeren uloimmalla, karun kauniilla luodolla. Upea retkikokonaisuus kestää noin 7 tuntia.

Sunnuntaina voit halutessasi lähteä retriitin jälkeen vielä yhteiselle lounaalle Högsåran saarelle, tunnelmastaan, maukkaasta ruoasta ja upeasta miljööstään kuuluisaan Farmors Cafehen. Itselleni tämä on aina yksi Kasnäsin matkan ”must-kohteita”.

Järjestän Joogaretriitin Kasnäsin kylpylässä, Kemiön saaren kunnassa. Kylpylä sijaitsee ihanalla paikalla niemen kärjessä meren rannalla. Helsingistä on noin kolmen tunnin automatka. Voit majoittua hotellissa yhden tai kahden hengen huoneessa. Vapaa-ajalla käytössäsi on kylpylä, jossa sisällä 25 metriä pitkä allas, sekä ihastuttava allasalue ulkona porealtaineen, sekä kuntosali. Alueella on ihana uimaranta, vierasvenesatama ja lenkkeilymaastot. Hotellissa on hyvä ravintola, jossa voit nauttia illallista.

Retriitti maksaa 299 e, kahden hengen huoneessa, sisältäen aamupalan, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, sekä joogaharjoitukset. Lisämaksusta (100 e)yhden hengen huone. Saaristoretki maksetaan paikanpäällä Rosalassa 74 e, sisältää lounaan. Farmor’s Cafen lounas ja Hotelli Kasnäsin illalliset maksetaan itse paikan päällä.

Voit ilmoittautua retriittiin sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin, varmistat paikkasi. 

Huolehdithan, että vakuutuksesi on voimassa. Retriittiin osallistujia ei vakuuteta erikseen.

Olet lämpimästi tervetullut,

Renata🙏

Alustava ohjelma:

Pe 6.8

Klo 15.-16 Saapuminen retriittiin

Klo 17.00 Joogaharjoitus ja rentoutus

Klo 19.00 Illallinen ( halukkaille ),

omaa aikaa

La 7.8

7.30-8.30 Aamujooga

8.30-9.30 Aamupala

10.30 lähtö Saariston loistoreitti-risteilylle

17-17.30 paluu Kasnäsiin

18.00 Illallinen ( halukkaille )

omaa aikaa

20.00 Iltajooga ja rentoutus

Su 8.8

8.00-9.30 Aamupala

9.30 Joogaharjoitus

11.30 Huoneiden luovutus

11.45 Lähtö Högsåra ( halukkaille )

14.30 Paluu Högsåra

15.00 kotiinlähtö

Odotan lämmöllä kohtaamistasi.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Illalliselle (vapaaehtoinen) lähdemme veneellä naapurisaarelle Högsåran saarelle legendaarisen maineen saaneseen Farmors cafe’hen. Kokemisen arvoinen paikka, kuin aistimeditaatiomatka, kauneutta silmille, sielulle, keholle ja mielelle. Tämän jälkeen haluat sinne joka kesä uudestaan. Jos kaipaat omaa rauhaa, mahdollisuus jäädä hotellille ja syödä illallinen omassa hotellissa.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan uudelleen Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas, eikä vapaaehtoinen venematka Högsåran saarelle. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Ihana elokuu Joogaretriitti Kasnäsissä pe-su 21.-23.8.2020

Elokuu on mitä ihaninta aikaa pysähtyä itsensä äärelle. Lempeästi kuulostella, mitä minulle kuuluu, mitä minä haluan elämältä juuri nyt, voinko hyvin, ja miten voin lisätä hyvinvointiani.

Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi Joogaretriittiin, jossa perjantai-iltana syvennytään lempeiden Yin jooga-asentojen kautta vastaanottamaan syvää rentoutumista, mielen ja kehon rauhoittumista. Antaudutaan läsnäolon hetkeen ja annetaan itsellemme lupa kuulla sisintämme. Rentouttavan iltaharjoituksen jälkeen on omaa aikaa illalliselle hotellin ravintolassa, pienelle iltakävelylle tai aikaiselle nukkumaanmenolle.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Illalliselle (vapaaehtoinen) lähdemme veneellä naapurisaarelle Högsåran saarelle legendaarisen maineen saaneseen Farmors cafe’hen. Kokemisen arvoinen paikka, kuin aistimeditaatiomatka, kauneutta silmille, sielulle, keholle ja mielelle. Tämän jälkeen haluat sinne joka kesä uudestaan. Jos kaipaat omaa rauhaa, mahdollisuus jäädä hotellille ja syödä illallinen omassa hotellissa.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan uudelleen Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas, eikä vapaaehtoinen venematka Högsåran saarelle. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

”Jooga on kuin elämä, joka
virtaa ja muuttaa muotoaan.
Haluan opettaa joogaa
lämmöllä ja läsnäololla.”

Renata Vapaakallio