joogaretriitit

Joogaretriitit

joogastudio renata

Joogaretriitti Villa Sofiassa, Barösundissa 3.-5.2.2023

Helmikuun alun joogaretriitti on sinulle, joka haluat rauhoittua viikonlopun ajaksi oman joogaharjoituksen äärelle, ja nauttia talvisesta luonnosta saariston taianomaisessa miljöössä. Retriittipaikka Villa Sofia tarjoaa täydellisen mahdollisuuden irtiottoon arjesta omassa rauhassa, lossimatkan päässä mantereesta Barösundin saarella. Ja Helsingistä vain reilun tunnin automatkan päässä Inkoon saaristossa.

 
Viikonloppu keskittyy erilaisiin lempeisiin joogaharjoituksiin. Perjantain aloittaa restoratiivinen kaksituntinen joogaharjoitus, jolloin pääset  antautumaan retriitin kannattelemaksi. Lauantaina aamulla kehoa hellästi herättelevä, ja vahvistava hathaflow-harjoitus ja illalla kaksituntinen intensiivinen Yin-jooga-harjoitus. Lauantaina päivällä ohjattu metsäretki lumikengillä (lumitilanne huomioiden ), tai halukkaille omatoimista ulkoilua saarella. Sunnuntaina tasapainottava Yin & Yang joogaharjoitus, josta asanoita ja hengitysharjoituksia myös kotiin vietäväksi.
 
Joogaopettajanasi ohjaan joogaa lämmöllä ja läsnäololla. Opettamani ja omaksumani jooga on lempeän meditatiivista hathajoogaa, jossa hengitys kuljettaa liikettä asennosta toiseen, yinjoogaa, jolloin asennoissa syvennytään kuulemaan kehon ja mielen viestejä, sekä restoratiivista joogaa, joka mahdollistaa levon ja palautumisen.
 
Viikonlopun majoituksesta ja ruokailusta huolehtii Villa Sofian sielukas henkilökunta (www.villasofiabarosund.fi ). Villa Sofiassa tarjoillaan laadukasta ja maukasta kasvisruokaa,  joka on suunniteltu tukemaan joogaretriitin kokonaisuutta, ( ruoka-aine allergiat jne. huomioiden, gluteeniton, vegaaninen, maidoton ruokavalio, 12 € lisämaksu kokonaishintaan).
Retriitissä majoitutaan  2 hh ( lisämaksusta 1 hh ), osassa huoneita jaettu wc ja suihku kahden huoneen kesken. Jos tulet retriittiin yksin, kerro ilmoittautumisen yhteydessä, oletko valmis jakamaan kahden hengen huoneen toisen retriittiin yksin tulevan kanssa, vai haluatko yhden hengen huoneen, josta lisämaksu 50 € , jaettu wc ja suihku, 100 € oma wc ja suihku. ( 1 hh rajoitettu määrä ).
 
Koko viikonloppu täysylläpidolla, sekä jooga- ja la retki/päivä -ohjelmalla  TAMMIKUUN TARJOUS 399 €, (tarjoushinta voimassa  31.1.2023, normaalihinta 429 €).
 ( hintaan ei sisälly lakanat/pyyhe 20 €; mukaan voi ottaa omat petivaatteet. ) 
 
Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai puhelimitse 050 9111824. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen saat maksutiedot sähköpostilla. Retriitti maksetaan kahdessa osassa. Huolehdithan omasta matka/tapaturmavakuutuksestasi, äkillisen peruutuksen varalta. Osallistujia  ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Sairastapaukset käsitellään tapauskohtaisesti. Jos peruuntuminen tapahtuu järjestäjän toimesta (force majeure), tai retriittiin ei tule tarpeeksi osallistujia(10), maksu palautetaan kokonaisuudessaan.
 
Lämpimästi tervetuloa joogaretriitilleni, joissa voit huoletta unohtaa ajankulun, heittäytyä viikonlopun ajaksi rentoutumaan, ja palautumaan, löytämään läsnäolon hetkessä, ja tulla hemmotelluksi ihanilla toisen tekemillä aterioilla.  Alla retriitin ohjelma.
 
 
3.-5.2.2023 Retriitin ohjelma:
 
Pe 
Klo 17.00 saapuminen/majoittuminen 
Klo 18.00 kevyt keitto päivällinen ja tervetulohetki kahvi/tee
Klo 19.30-21.30 restoratiivinen yin-joogaharjoitus + rentoutus
 
La 
Klo 8-9.00 aamupala
Klo 10-11.30 hathaflow
Klo 12.00 talon lounas
Klo 13-15.00 ulkoilua Barösundissa
Klo 15.30 tee /kahvi + jälkkäriylläri
Klo 17-19.00  yin-joogaharjoitus + rentoutus
Klo 19.00 Illallinen
Klo  20.00 sauna + omaa aikaa
 
 
Su 
Klo 8.30-9.30 aamupala
Klo 10.00-12.00  yin&yang joogaharjoitus + meditaatio + loppukeskustelut
Klo 12.30 lounas
Klo 13.30 kotiinlähtö

Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Yin & Yang - Viisi elementtiä tiellä tasapainoon 2023

Tasapainoinen keho ja mieli on idän vanhojen viisaustraditioiden näkemys ihmisen hyvinvoinnille. Kiinalaisen lääketieteen viiden elementin teorian, vesi, puu, tuli, maa ja metalli, avulla, voidaan tarkastella tapaa kohdata maailma, ja kykyä elää ja sopeutua alati muuttuvaan ympäristöön. Lempeillä yin-jooga asennoilla voidaan aktivoida kehon kanavia sekä saavuttaa syvä rentouden tila.

Yin &  Yang – Viisi elementtiä tiellä tasapainoon on viiden erillisen retriittipäivän syventyminen Kiinalaiseen lääketieteeseen ja yin-joogan maailmaan. Sitoudut omaan hyvinvointiin, kun tapaamme viisi kertaa eri elementtipäivinä ja harjoitusten merkeissä. Jokainen harjoituskerta on erilainen, ja antaa eväitä itsenäiseen, omalla matolla tapahtuvaan harjoitukseen, ja omasta tasapainosta ja hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Retriittipäivä koostuu päivän elementin ympärille rakentuneesta ainutlaatuisesta kokonaisuudesta. Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija Denis Vinokur kertoo päivän elementistä workshopissa, joka sisältää myös harjoituksia, akupainantaa  ja yhteistä keskustelua aiheesta heränneistä ajatuksista. Renata Vapaakallio ohjaa päivän teemaan suunnitellun hathajoogaharjoituksen sekä Yin-jooga harjoituksen. Päivällä tarjotaan herkullinen kasvislounas.

Voit varata paikkasi heti kaikkiin viiteen retriittipäivään, jolloin viiden retriittipäivän kokonaisuus maksaa 490 €. Yksi retriittipäivä erikseen ostettuna maksaa

 120 €. Hintaan sisältyy kevyt kasvislounas, (lakto-ovo-vege), sekä teetä tarjolla koko päivän. (toiveesta lisämaksulla huomioidaan erityisruokavaliot, gluteeniton ja vegaani). Lisätiedot ja ilmoittautuminen renata@vapaakallio.com
 

Paikka:

Joogahuone Ihana
Västankvarnintie 384,
Inkoo

Harjoituskerrat:

1. Vesi elementti – selkäranka, lantio ja taivutukset La 18.2.2023 klo 10-16.

2.Puu elementti – kyljet ja kierrot. La 25.3.2023 klo 10-16

3.Tuli elementti – sydämen alue ja kädet. La 22.4.2023 klo 10-16

4.Maa elementti -vatsan-alue ja jalat. La 19.8.2023 Klo 10-16

5.Metalli elementti – keuhkot ja rintaranka, hengitys. La 16.9.2023 klo 10-16

Olet lämpimästi tervetullut.

Renata Vapaakallio

Joogaopettaja, ( hatha, yin, restoratiivinen jooga ), yrittäjä Joogastudio Renata, ( joogan ja rentoutumisen retriitit, työhyvinvointipäivien, sekä yritysten ja yksityisten räätälöidyt joogatunnit. www.renata.fi

Denis Vinokur

Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, käynyt kaksi alan koulutusta, työskennellyt alalla yli 20 vuotta pitämällä akupunktio vastaanottoa Helsingin keskustassa. Kirjoittanut kirjat Tuli, Maa, Vesi, sekä Terveyden Kiinalainen käsikirja. www.akupunktio.nu

joogastudio renata

Renatan joogaretriitit Villa Sofiassa, Barösundissa kevät/kesä 2023

Sisäisen rauhan äärelle ” joogaretriiteillä irrottaudut arjesta, viimeistään, kun jätät arjen taaksesi Barösundin lossilla. Saaristo ja meren läsnäoölo kutsuu rauhoittumaan, ja hengittämään puhdasta ja raikasta ilmaa.

Barösundin Joogaretriitti on sinulle, joka haluat rauhoittua oman joogaharjoituksen äärelle viikonlopun ajaksi, ja nauttia luonnon hiljaisuudesta ja kauneudesta. Retriittipaikka Villa Sofia tarjoaa täydellisen mahdollisuuden irtiottoon arjesta omassa rauhassa, lossimatkan päässä mantereesta Barösundin saarella. Ja Helsingistä vain reilun tunnin automatkan päässä Inkoon saaristossa.

Viikonloppu keskittyy Yin-joogaan, rentoutus- ja meditaatioharjoituksiin. Perjantain aloittaa restoratiivinen kaksituntinen Yin-joogaharjoitus, jolloin pääset antautumaan retriitin kannattelemaksi. Lauantaina ohjelmassa kaksi joogaharjoitusta, aamulla kehoa hellästi herättelevä hathaflow-harjoitus ja illalla, pitkä kaksituntinen intensiivinen Yin-jooga-harjoitus. Lauantaina päivällä metsäretki Elisaareen tai Barösundin erämaajärvelle. Sunnuntaina tasapainottava Yin & Yang joogaharjoitus, josta asanoita ja hengitysharjoituksia myös kotiin vietäväksi.

Sinun ei tarvitse osata joogata ennestään, tai voit olla kokenut joogaaja. Uskon, ja koen, että jokainen ihminen läytää jokaisella joogakerralla itsestä jotain uutta ja jooga syvenee kerta kerralta. Retriitissä emme tavoittele näyttäviä asentoja, vaan syvennymme omaan kokonaisvaltaiseen joogaharjoitukseen, läsnäolon hetkeen. Lisäksi harjoitukset sisältävät sekä ohjattua että hiljaisuudessa tapahtuvaa rentoutumista, ja meditaatioharjoituksia. Toivon, että retriitti auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tien kohti tasapainoisempaa elämää ja löydät harjoituksista kotiinvietävää arkeesi.

Joogaopettajanasi ohjaan joogaa lämmöllä ja läsnäololla. Opettamani ja omaksumani jooga on lempeän meditatiivista hathajoogaa, jossa hengitys kuljettaa liikettä asennosta toiseen, sekä Yinjoogaa, jolloin asennoissa syvennytään kuulemaan kehon ja mielen viestejä.

Viikonlopun majoituksesta ja ruokailusta huolehtii Villa Sofian sielukas henkilökunta (www.villasofiabarosund.fi ). Pentti loihtii meille maukkaita, ja ravitsevia kasvisherkkuja, ( ruoka-aine allergiat jne. huomioiden, gluteeniton, vegaaninen, maidoton ruokavalio, 12 € lisämaksu kokonaishintaan).
Retriitissä majoitutaan 2 hh ( lisämaksusta 1 hh ), osassa huoneita jaettu wc ja suihku kahden huoneen kesken. Jos tulet retriittiin yksin, kerro ilmoittautumisen yhteydessä, oletko valmis jakamaan kahden hengen huoneen toisen retriittiin yksin tulevan kanssa, vai haluatko yhden hengen huoneen, josta lisämaksu 50 € jaettu wc ja suihku, 100 € oma wc ja suihku.

Koko viikonloppu täysylläpidolla, sekä jooga- ja la retki/päivä -ohjelmalla maksaa 429 €.
( hintaan ei sisälly lakanat/pyyhe 20 €; mukaan voi ottaa omat petivaatteet. )

Kaikkiin retriitteihini voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai puhelimitse 050 9111824. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen saat maksutiedot sähköpostilla. Retriitti maksetaan kahdessa osassa. Huolehdithan omasta matka/tapaturmavakuutuksestasi, äkillisen peruutuksen varalta. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Sairastapaukset käsitellään tapauskohtaisesti. Jos peruuntuminen tapahtuu järjestäjän toimesta (force majeure), tai retriittiin ei tule tarpeeksi osallistujia, maksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Kevät/Kesä 2023 sinulla on vaihtoehtoina viisi sisäisen rauhan äärelle johdattelevaa joogaretriittiä Barösundissa, Villa Sofiassa. Kaikkien retriittien ohjelma ja aikataulu on samankaltainen, mutta lauantain päiväohjelmassa on vaihtelua. Suosin retriiteilläni luontoretkeä viereiseen Elisaaren taianomaiseen tammilehto metsään, jonne menemme taksiveneellä. Kaikkina vuodenaikoina Elisaareen ei ole mahdollista mennä, joten silloin teemme metsäretken Barösundissa. Muutamissa retriiteissä lauantain päiväohjelmassa vaihtoehtona on workshop hengityksestä ja meditaatiosta, tai workshop Kiinalaisen lääketieteen Viiden elementin teoriasta tasapainoon ja hyvinvointiimme.

Lämpimästi tervetuloa joogaretriiteilleni, joissa voit huoletta unohtaa ajankulun, heittäytyä viikonlopun ajaksi rentoutumaan, ja palautumaan, löytämään läsnäolon hetkessä, ja tulla hemmotelluksi ihanilla toisen tekemillä aterioilla. Alla retriittieni aikataulut ja ohjelma kevät/kesä 2023.

31.3.-2.4.2023 ( La päiväohjelma: ulkoilua Barösundissa )

26.-28.5.2023 ( La päiväohjelma : Metsäretki Elisaareen taksiveneellä )

16.-18.6.2023 ( La päiväohjelma : Metsäretki Elisaareen taksiveneellä )

1.-3.9.2023 ( La päiväohjelma : Metsäretki Elisaareen taksiveneellä )

Retriitin ohjelma:

Pe
Klo 17.00 saapuminen/majoittuminen
Klo 18.00 illallinen
Klo 19.30-21.30 restoratiivinen Yin-joogaharjoitus + rentoutus

La
Klo 8-9.00 aamupala
Klo 10-11.30 hathaflow
Klo 12.00 lounas
Klo 13-16.00 metsäretki tai workshop
Klo 16.00 Tee /kahvi
Klo 17-19.00 Yin-joogaharjoitus + rentoutus
Klo 19.00 Illallinen
Klo 20.00 sauna + omaa aikaa

Su
Klo 8.30-9.30 aamupala
Klo 10.00-12.00 yin&yang joogaharjoitus + meditaatio + loppukeskustelut
Klo 12.30 lounas
Klo 13.30 kotiinlähtö

Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Billnäsin ruukki 3.-5.3.2023, Sisäisen rauhan äärelle, Billnäsin ruukin sydämessä

Billnäsin Joogaretriitti 3.-5.3.2023

Kevättalven viikonloppu on ihanteellinen hetki antautua itselle, sisäiselle rauhalle ja hyvälle ololle. Tämä joogaretriitti on sinulle, joka etsit todellista rentoutumista, ja haluat rauhoittua joogaharjoituksen äärelle viikonlopun ajaksi, ja samalla nauttia ylellisestä hotelliviikonlopusta kauniissa puitteissa, Billnäsin ainutlaatuisessa, historiallisessa ruukkikylän sydämessä. Billnäsin hotellihuoneet kutsuu käpertymään omaan rauhaan, nojatuoliin kirjan pariin, tai viettämään laatuaikaa ystävän kanssa.

Viikonlopun joogaharjoituksissa keskitymme Yin-joogaan, sekä rentoutus- ja meditaatioharjoituksiin. Voit olla joogan parissa ensikertalainen, tai kokenut joogaaja. Retriitin joogaharjoituksissa emme keskity näyttäviin asentoihin, vaan omaan läsnäoloon, omaan harjoitukseen. Minun tehtävä on ohjata sinun harjoitustasi lämmöllä ja läsnäololla, pyrkien auttamaan sinua sisäisen rauhan äärelle. Perjantai ja lauantai iltana ohjelmassa kaksituntinen yin-joogaharjoitus, joka sisältää ohjatun rentoutuksen. Lauantain aamuharjoitus on lempeä, kehoa liikuttava hathaflow harjoitus ja workshopissa käydään läpi hengityksen ja meditaation merkitystä terveydelle ja hyvinvoinnille, käytännön harjoitusten avulla. Joogaopettajanasi, (Renata Vapaakallio), ohjaan joogaa lämmöllä ja läsnäololla. Opettamani ja omaksumani jooga on lempeän meditatiivista hathajoogaa, jossa hengitys kuljettaa liikettä asennosta toiseen, sekä Yinjoogaa, jolloin asennoissa syvennytään kuulemaan kehon ja mielen viestejä.

Retriitti pidetään Hotelli Billnäsissä (www. billnas.fi). Tämä uniikki hotelli on herättänyt koko idyllisen Billnäsin ruukin uudestaan eloon. Hotelli on rakennettu historiallisiin Billnäsin ruukin rakennuksiin. Tyylikkäissä 2 hh huoneissa on kaikissa oma wc ja suihku. Nautimme ihanat kala/kasvisateriat hotellin omassa ravintolassa, jonka menut kunnioittavat paikallisuutta, ja kaikki ruoka tehdään omassa keittiössä alusta alkaen. Lauantaina päivällä on omaa aikaa, jolloin mahdollisuus tutustua omatoimisesti Billnäsin ruukkikylään, tai vierailla läheisessä Fiskarsin ruukissa, joka on kuuluisa taide- ja käsityöläisidyllistään.

Billnäsin ruukki sijaitsee Länsi-Uudellamaalla, noin 1,5 tunnin automatkan päässä Helsingistä, tai Turusta. Läheiseen Karjaan kaupunkiin ( 2,5 km ), pääsee myös junalla tai linja-autolla.

Joogaretriitti viikonloppu maksaa 449 €, täysylläpidolla, sis. yöpymiset 2 hh, (mahdollisuus valita yhden hengen huone lisämaksusta 100 €) aamiaiset, perjantaina kahden ruokalajin illalinen, lauantaina lounas, suolainen välipala, kolmen ruokalajin illallinen, ja sunnuntaina lounas, sekä koko viikonlopun joogaohjelman.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai puhelimitse 050 9111824. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen saat maksutiedot sähköpostilla. Retriitti maksetaan kahdessa osassa. Huolehdithan omasta matka/tapaturmavakuutuksestasi, äkillisen peruutuksen varalta. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Sairastapaukset käsitellään tapauskohtaisesti.

Lämpimästi tervetuloa!

Ohjelma:

Perjantai 3.3.2023
17.00 Saapuminen/majoittuminen
17.30-19.30 Restoratiivinen Yin-jooga + rentoutus
20.00 Kahden ruokalajin illallinen

Lauantai 4.3.2023
8.00-10.00 Aamiainen omaan tahtiin
10.00-11.30 Lempeä hathaflow harjoitus
12.00 Lounas ja omaa aikaa
14.30-16.00 Workshop hengitys/meditaatio
16.00 Tee/kahvi + suolainen välipala
17.30-19.30 Virtaava Yin-joogaharjoitus + syvärentoutus
20.00 Kolmen ruokalajin illallinen

Sunnuntai 5.3.2023
8.00-10.00 Aamiainen omaan tahtiin
10.00-12.00 Yin&Yang joogaharjoitus + loppukeskustelut
12.30 Huoneiden luovutus ja Lounas
13.30 Kotiinlähtö

Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Joogaretriittini Barösundissa, Villa Sofiassa loppuvuonna 2022

Pyhäinpäivänä 4.-6.11. 2022 ja
Joulun alla 9.-11.12.2022
Barösundin Joogaretriitti on sinulle, joka haluat rauhoittua oman joogaharjoituksen äärelle viikonlopun ajaksi, ja nauttia luonnon hiljaisuudesta ja kauneudesta. Retriittipaikka Villa Sofia tarjoaa täydellisen mahdollisuuden irtiottoon arjesta omassa rauhassa, lyhyen lossimatkan päässä mantereesta Barösundin saarella. Ja Helsingistä vain reilun tunnin automatkan päässä Inkoon saaristossa.
 
Viikonloppu keskittyy Yin-joogaan, rentoutus- ja meditaatioharjoituksiin. Perjantaina aloitamme päivällisellä klo. 18.00. Perjantai Illan restoratiivinen kaksituntinen Yin-joogaharjoitus kuljettaa sinut retriitin kannattelemaksi, ja auttaa irtipäästämään arjesta.  Lauantaina ohjelmassa kaksi joogaharjoitusta, aamulla kehoa hellästi herättelevä hathaflow-harjoitus ja illalla, pitkä kaksituntinen Yin-jooga-harjoitus, joka päättyy syvärentoutukseen. Sunnuntaina tasapainottava Yin & Yang joogaharjoitus, josta asanoita ja hengitysharjoituksia myös kotiin vietäväksi. Sunnuntaina lopetamme yhteisen viikonlopun lounaaseen klo. 13.00.
 
Teemme yhdessä lauantaina luontoretken venellä viereiselle Eli-saarelle, tai vaihtoehtoisesti, jos meri jäätynyt, Barösundin erämaajärvelle. Metsäretket rauhallisella saarella tarjoilee todellisen hiljaisuuden rauhoitetussa tammimetsässä, tai erämaajärven rauhassa,  joissa hiljennymme vielä metsä-meditaatioon.  Metsäretken jälkeen mahdollisuus saunaan ja paljuun.
 
Joogaopettajanasi ( Renata Vapaakallio ), ohjaan joogaa lämmöllä ja läsnäololla. Opettamani ja omaksumani jooga on lempeän meditatiivista hathajoogaa, jossa hengitys kuljettaa liikettä asennosta toiseen, sekä Yinjoogaa, jolloin asennoissa syvennytään kuulemaan kehon ja mielen viestejä. 

Sinun ei tarvitse osata joogata ennestään, tai voit olla kokenut joogaaja. Uskon, ja koen, että jokainen ihminen läytää jokaisella joogakerralla itsestä jotain uutta ja jooga syvenee kerta kerralta. Retriitissä emme tavoittele näyttäviä asentoja, vaan syvennymme omaan kokonaisvaltaiseen joogaharjoitukseen, läsnäolon hetkeen. Lisäksi harjoitukset sisältävät sekä ohjattua että hiljaisuudessa tapahtuvaa rentoutumista, ja meditaatioharjoituksia. Toivon, että retriitti auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tien kohti tasapainoisempaa elämää ja löydät harjoituksista kotiinvietävää arkeesi.

Viikonlopun majoituksesta ja ruokailusta huolehtii Villa Sofian sielukas henkilökunta (www.villasofiabarosund.fi ). Pentti loihtii meille maukkaita, ja ravitsevia kasvisherkkuja,
 ( ruoka-aine allergiat jne. huomioiden, gluteeniton, vegaaninen, maidoton ruokavalio 12 € lisämaksu kokonaishintaan).
Retriitissä majoitutaan  2 hh ( lisämaksusta 1 hh ), osassa huoneita jaettu wc ja suihku kahden huoneen kesken. 
 
Koko viikonloppu täysylläpidolla, sekä jooga- ja retkiohjelmalla maksaa 399 €. 
 ( hintaan ei sisälly lakanat/pyyhe 20 €; mukaan voi ottaa omat petivaatteet. ) Retriittiin mahtuu 10-12 osallistujaa.
 
Lisätiedot ja ilmoittautuminen renata@vapaakallio.com tai 050-9111824,
 
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen saat maksutiedot sähköpostilla. Retriitti maksetaan kahdessa osassa. Huolehdithan omasta matka/tapaturmavakuutuksestasi, äkillisen peruutuksen varalta. Osallistujia  ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Sairastapaukset käsitellään tapauskohtaisesti.
 
Lämpimästi tervetuloa.
 
Retriitin ohjelma:
 
Pe 
Klo 17.00 saapuminen/majoittuminen 
Klo 18.00 illallinen
Klo 19.30-21.30 restoratiivinen Yin-joogaharjoitus + tervetulorentoutus
 
La 
Klo 8-9.00 aamupala
Klo 10-11.30 hathaflow
Klo 12.00 lounas
Klo 13-16.00 metsäretki Elisaareen + metsämeditaatio
Klo 16.30 päivällinen
Klo 18.00-20.00  Yin-joogaharjoitus + syvärentoutus
Klo  20.00 sauna ja palju 
 
Su 
Klo 8.30-9.30 aamupala
Klo 10.00-12.00  yin&yang joogaharjoitus + meditaatio + loppukeskustelut
Klo 12.30 lounas
Klo 13.30 kotiinlähtö

Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Laskeudu joulun rauhaan - JoogaretriittiBarösund 17.-19.12.2021

Joulujooga Retriitti 2021

“Laskeudu Joulun rauhaan”- Joogaretriitti on sinulle, joka haluat rauhoittua ennen joulua oman joogaharjoituksen äärelle viikonlopun ajaksi, ja nauttia luonnon hiljaisuudesta ja kauneudesta. Retriittipaikka Villa Sofia tarjoaa täydellisen mahdollisuuden irtiottoon arjesta omassa rauhassa, lossimatkan päässä mantereesta Barösundin saarella. Ja Helsingistä vain reilun tunnin automatkan päässä Inkoon saaristossa.

Viikonloppu keskittyy Yin-joogaan, rentoutus- ja meditaatioharjoituksiin. Teemme yhdessä lauantaina luontoretken veneellä viereiselle Eli-saarelle, ( venematka noin 1 km ), jossa joulukuinen saari tarjoilee todellisen hiljaisuuden rauhoitetussa tammimetsässä.

Viikonlopusta huolehtii Villa Sofian sielukas henkilökunta ja sisäisen rauhan äärelle luotsaava Joogaopettaja Renata Vapaakallio, ( hatha- ja Yin- jooga opettaja, rentoutus- ja meditaatio ohjaaja.

Retriitissä majoitutaan 2 hh ( lisämaksusta 1 hh ), osassa huoneita jaettu wc ja suihku kahden huoneen kesken. Villa Sofiassa herkutellaan jouluisella, maukkaalla ja ravitsevalla kasvisruoalla, ( ruoka-aine allergiat jne. huomioiden, gluteeniton, vegaaninen, maidoton ruokavalio 12 € lisämaksu kokonaishintaan).

Koko viikonloppu täysylläpidolla, sekä jooga- ja retkiohjelmalla maksaa 359 €.
( hintaan ei sisälly lakanat/pyyhe 20 €; mukaan voi ottaa omat petivaatteet. ) Retriittiin mahtuu kymmenen osallistujaa.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai puhelimitse 050 9111824. Varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 100 €, jota ei palauteta mahdollisen oman peruutuksen sattuessa, ( sairastapaukset käsitellään tapauskohtaisesti). Jos peruuntuminen tapahtuu järjestäjän toimesta (force majeure), tai retriittiin ei tule tarpeeksi osallistujia, varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Retriittiin osallistujalla tulee olla oma vakuutus, osallistujia ei vakuuteta retriitin järjestäjien toimesta.

Lämpimästi tervetuloa.

Retriitin ohjelma:

Pe

17-18 Saapuminen/Majoittuminen
18.00 Illallinen
19.30-21.30 Yin-joogaharjoitus + tervetulorentoutus

La

8.-9.00 Aamupala
10-11.30 Hathaflow harjoitus
12.00 Lounas
13-16.00 Retki Elisaareen + metsämeditaatio
16.00 Tee/kahvi ja suolainen välipala
17.30-19.30 Yin-joogaharjoitus + syvärentoutus
20.00 Jouluillallinen

Su

8-9.00 Aamupala
10-12.00 Yin&Yang joogaharjoitus + meditaatio
12-13.00 Loppukeskustelut ja huoneen luovutus
13.00 Lounas

Olet lämpimästi tervetullut.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Illalliselle (vapaaehtoinen) lähdemme veneellä naapurisaarelle Högsåran saarelle legendaarisen maineen saaneseen Farmors cafe’hen. Kokemisen arvoinen paikka, kuin aistimeditaatiomatka, kauneutta silmille, sielulle, keholle ja mielelle. Tämän jälkeen haluat sinne joka kesä uudestaan. Jos kaipaat omaa rauhaa, mahdollisuus jäädä hotellille ja syödä illallinen omassa hotellissa.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan uudelleen Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas, eikä vapaaehtoinen venematka Högsåran saarelle. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Barösundin Joogaretriitti Pyhäinpäivänä 5.-7.11.2021

Bärösund Joogaretriitti Marraskuussa

Lämmöllä & Läsnäololla Pyhäinpäivän Joogaretriitti on sinulle, joka haluat rauhoittua oman joogaharjoituksen äärelle viikonlopun ajaksi, ja nauttia luonnon hiljaisuudesta ja kauneudesta. Retriittipaikka Villa Sofia tarjoaa täydellisen mahdollisuuden irtiottoon arjesta omassa rauhassa, lossimatkan päässä mantereesta Barösundin saarella. Ja Helsingistä vain reilun tunnin automatkan päässä Inkoon saaristossa.

Viikonloppu keskittyy Yin-joogaan, rentoutus- ja meditaatioharjoituksiin. Teemme yhdessä lauantaina luontoretken venellä viereiselle Eli-saarelle, jossa marraskuinen saari tarjoilee todellisen hiljaisuuden rauhoitetussa tammimetsässä.

Viikonlopusta huolehtii Villa Sofian sielukas henkilökunta (www.villasofiabarosund.fi ) ja sisäisen rauhan äärelle luotsaava Joogaopettaja Renata Vapaakallio, ( hatha- ja Yin- jooga opettaja, rentoutus- ja meditaatio ohjaaja, www.renata.fi ).

Retriitissä majoitutaan 2 hh ( lisämaksusta 1 hh ). Villa Sofiassa herkutellaan maukkaalla ja ravitsevalla kasvisruoalla, ( ruoka-aine allergiat jne. huomioiden ).

Koko viikonloppu täysylläpidolla, sekä jooga- ja retkiohjelmalla maksaa 349 €. Retriittiin mahtuu kymmenen osallistujaa.

Retriittiin osallistujalla tulee olla oma vakuutus, osallistujia ei vakuuteta retriitin järjestäjien toimesta.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai puhelimitse 050 9111824.


Retriitin ohjelma:

Pe

17-18 Saapuminen/Majoittuminen
18.00 Illallinen
19.30-21.30 Yin-joogaharjoitus + tervetulorentoutus

La

8.-9.00 Aamupala
10-11.30 Hathaflow harjoitus
12.00 Lounas
13-16.00 Retki Elisaareen + metsämeditaatio
17.00 Ilallinen
19-21.00 Yin-joogaharjoitus + syvärentoutus
21.00 Iltateet

Su

8-9.00 Aamupala
10-12.00 Yin&Yang joogaharjoitus + meditaatio
12-13.00 Loppukeskustelut ja huoneen luovutus
13.00 Lounas

Olet lämpimästi tervetullut.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Illalliselle (vapaaehtoinen) lähdemme veneellä naapurisaarelle Högsåran saarelle legendaarisen maineen saaneseen Farmors cafe’hen. Kokemisen arvoinen paikka, kuin aistimeditaatiomatka, kauneutta silmille, sielulle, keholle ja mielelle. Tämän jälkeen haluat sinne joka kesä uudestaan. Jos kaipaat omaa rauhaa, mahdollisuus jäädä hotellille ja syödä illallinen omassa hotellissa.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan uudelleen Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas, eikä vapaaehtoinen venematka Högsåran saarelle. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Virtaava Yin & Viisi elementtiä tiellä tasapainoon

Virtaava-Yin-ja-Viisi-elementtiä-Retriittisarja

Tasapainoinen olemus on Kiinalaisen lääketieteen perusnäkemys ihmisen hyvinvoinnille. Viisi elementtiä vesi, puu, tuli, maa ja metalli ovat kiinalaisen lääketieteen viisi perus ihmistyyppiä, kuvaamaan meidän persoonallisuutta, tapaa kohdata maailma, ja kykyä elää ja sopeutua alati muuttuviin tilanteisiin.

Jokaisella elementillä on omat vastineet kehossa, joissa energian,veren ja kehon nesteiden tulisi virrata vapaasti. Lempeillä yin-jooga asennoilla voidaan stimuloida meridiaaneja eli kehon energiakanavia sekä rentouttaa keho ja mieli.

Virtaava Yin & Viisi elementtiä tiellä tasapainoon on viiden päivän syventyminen yin-joogan maailmaan. Sitoudut omaan hyvinvointiin, kun tapaamme kerran kuukaudessa puolen vuoden välein päivä retriittiin.

Retriittipäivä aloitetaan lyhyellä luennolla, jossa kerron päivän elementistä. Tämän jälkeen hathajoogaharjoitus ( noin 1,5 h). Välissä pidämme lounas- ja happihyppelytauon, jonka jälkeen päivän Yin-jooga harjoitus ( n. 2,5 h). Lopussa pysähdymme vastaanottamaan harjoituksen vaikutukset loppurentoutuksessa. Palaamme hitaasti ja hellästi takaisin teekupposen kera uuteen, ihanaan hetkeen, ja jaamme kokemuksia harjoituksesta yhdessä pienessä ryhmässämme. Ryhmän koko max 8 ihmistä.

Voit varata paikkasi heti kaikkiin viiteen retriittipäivään, jolloin viiden retriittipäivän kokonaisuus maksaa 400 €. Yksi retriitti päivä erikseen ostettuna maksaa 95 €. Jokainen harjoituskerta on erilainen, ja antaa eväitä itsenäiseen, omalla matolla tapahtuvaan harjoitukseen, ja omasta tasapainosta ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Hintaan sisältyy lounas, teetä ja pientä naposteltavaa.

Harjoituskerrat:

1. Maa elementti -vatsan-alue ja jalat. La 11.9.2021 Klo 10-16

2. Metalli elementti – keuhkot ja rintaranka, hengitys. La 9.10. 2021
klo 10-16

3. Vesi elementti – selkäranka, lantio ja taivutukset La 13.11.2021 klo 10-16

4. Puu elementti – kyljet ja kierrot. La 11.12.2021 klo 10-16

5. Tulielementti – sydämen alue ja kädet. La 15.1.2022 klo 10-16

Olet lämpimästi tervetullut.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Illalliselle (vapaaehtoinen) lähdemme veneellä naapurisaarelle Högsåran saarelle legendaarisen maineen saaneseen Farmors cafe’hen. Kokemisen arvoinen paikka, kuin aistimeditaatiomatka, kauneutta silmille, sielulle, keholle ja mielelle. Tämän jälkeen haluat sinne joka kesä uudestaan. Jos kaipaat omaa rauhaa, mahdollisuus jäädä hotellille ja syödä illallinen omassa hotellissa.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan uudelleen Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas, eikä vapaaehtoinen venematka Högsåran saarelle. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Joogaretriitti Barösund 27.-29.8.2021

RENATA RETRIITTI BÄRÖSUND MAINOS 27.-29.8.2021

Tervetuloa Barösundin saarelle. Luonnon kaunis saari ja idyllinen Villa Sofia kutsuu sinua rentoutumaan ja voimaantumaan joogaretriittiin ja nauttimaan loppukesän hurmaavasta saaristotunnelmasta ilta-auringonlaskuineen.

Tämä on joogaretriitti sinulle, joka haluat löytää joogan ja rentoutumisen avulla tasapainoa elämääsi, arvostat hyvinvointiasi, ja haluat panostaa itseesi. Viikonlopun aikana syvennymme omaan läsnäolon tilaan, pysähtyen pitkissä, kiireettömissä yin-jooga harjoituksissa itsemme äärelle. Vastapainona nostamme energiaa ja elinvoimaa dynaamisemmilla hathajooga harjoituksilla. Ohjelma sisältää joogan lisäksi rentoutus- ja meditaatioharjoituksia, sekä mielikuva- että hengitysharjoituksia. Itseäsi lempeästi kuulostellen, voit valita sinulle sopivan määrän harjoituksia.

Viikonlopun ohjaa kaksi joogaopettajaa, Renata Vapaakallio ja Kirsi Tolonen.

Renata on valmistunut vuonna 2019 Shantin joogaopettajakoulutuksesta hathajooga opettajaksi ja 2021 Yoga-Yinful ohjaajakoulutuksesta yin-jooga, sekä rentoutus- ja meditaatio ohjaajaksi. Renata löysi tien joogan pariin vuonna 2004, ja siitä lähtien jooga on ollut läsnä elämässä. Renata opettaa joogaa lämmöllä ja läsnäololla.

Kirsi on kokenut joogaopettaja, joka on suorittanut kokonaisvaltaisen jooga-ohjaaja koulutuksen vuonna 2006, sekä Yoga Allience Yin-jooga opettajakoulutuksen 2020. Kirsille tärkeää on huomioida ihmisten ainutlaatuisuus; Kirsin ajatus on, että jooga palvelee, hoitaa ja muokkaantuu jokaiselle itselleen sopivaksi harjoitukseksi antautumalla joogaharjoitukseen.

Joogaretriitti järjestetään Villa Sofiassa, Barösundin saaressa, Inkoossa. Helsingistä on matkaa noin 80 km, ja saareen pääsee lossilla.

Retriitissä majoitutaan kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huone lisämaksusta. Kaikissa huoneissa on suihku ja wc. Villa Sofiassa tarjoillaan laadukasta, luomu kasvisruokaa. Ja vegaaninen, gluteeniton, maidoton vaihtoehto myös mahdollisia.

Joogaretriitti maksaa 399 €, sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa täysihoidolla ( 2 x aamupala, 2 x lounas, 2 x iltaruoka, 3 x iltapäivä tee/kahvi), sekä koko viikonlopun jooga-ohjelman.

Voit ilmoittautua joogaretriittiin sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla numeroon 050 9111824. Retriittiin mahtuu 10 osallistujaa. Osallistujamäärän on oltava vähintään kahdeksan, jotta retriitti toteutuu.

Retriitin osallistujalla tulee olla oma vakuutus, osallistujia ei vakuuteta retriitin järjestäjien toimesta.

Olet lämpimästi tervetullut.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Illalliselle (vapaaehtoinen) lähdemme veneellä naapurisaarelle Högsåran saarelle legendaarisen maineen saaneseen Farmors cafe’hen. Kokemisen arvoinen paikka, kuin aistimeditaatiomatka, kauneutta silmille, sielulle, keholle ja mielelle. Tämän jälkeen haluat sinne joka kesä uudestaan. Jos kaipaat omaa rauhaa, mahdollisuus jäädä hotellille ja syödä illallinen omassa hotellissa.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan uudelleen Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas, eikä vapaaehtoinen venematka Högsåran saarelle. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Ihana Elokuu 6.-8.8.2021 Joogaretriitti Bengtskärin Majakka

Ihana elokuinen Kasnäs kutsuu jo toisen kerran joogaretriitin merkeissä. Tällä kertaa ravitsemme ja hellimme kokonaisvaltaisesti sekä kehoa että mieltä. Joogaharjoituksissa syvennymme kohtaamaan itsemme. Toteutamme myös joogaajien toiveesta retken Bengtskärin majakalle, sekä Rosalan saareen.

Joogaopettajanasi ohjaan joogaa lämmöllä ja läsnäololla. Opettamani ja omaksumani jooga on lempeän meditatiivista hathajoogaa, jossa hengitys kuljettaa liikettä asennosta toiseen, sekä Yinjoogaa, jolloin asennoissa syvennytään kuulemaan kehon ja mielen viestejä.

Sinun ei tarvitse osata joogata ennestään, tai voit olla kokenut joogaaja. Uskon, ja koen, että jokainen ihminen läytää jokaisella joogakerralla itsestä jotain uutta ja jooga syvenee kerta kerralta. Retriitissä emme tavoittele näyttäviä asentoja, vaan syvennymme omaan kokonaisvaltaiseen joogaharjoitukseen, läsnäolon hetkeen. Lisäksi harjoitukset sisältävät sekkä ohjattua että hiljaisuudessa tapahtuvaa rentoutumista. Toivon, että retriitti auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tien kohti tasapainoisempaa elämää ja löydät harjoituksista kotiinvietävää arkeesi.

Joogaharjoitusten välissä lauantaina teemme Saariston loistoreitti-risteilyn. Vierailemme Rosalan saaressa Viikinkikeskuksessa, jossa siirrymme tuhat vuotta ajassa taaksepäin, ja tutustumme tarunhohtoiseen rauta-aikaan ja Viikingien maailmaan. Retki jatkuu veneellä Bengtskärin majakalle, Pohjoismaiden korkeimpaan majakkaan. Majakkasaarella käynti on elämys Saaristomeren uloimmalla, karun kauniilla luodolla. Upea retkikokonaisuus kestää noin 7 tuntia.

Sunnuntaina voit halutessasi lähteä retriitin jälkeen vielä yhteiselle lounaalle Högsåran saarelle, tunnelmastaan, maukkaasta ruoasta ja upeasta miljööstään kuuluisaan Farmors Cafehen. Itselleni tämä on aina yksi Kasnäsin matkan ”must-kohteita”.

Järjestän Joogaretriitin Kasnäsin kylpylässä, Kemiön saaren kunnassa. Kylpylä sijaitsee ihanalla paikalla niemen kärjessä meren rannalla. Helsingistä on noin kolmen tunnin automatka. Voit majoittua hotellissa yhden tai kahden hengen huoneessa. Vapaa-ajalla käytössäsi on kylpylä, jossa sisällä 25 metriä pitkä allas, sekä ihastuttava allasalue ulkona porealtaineen, sekä kuntosali. Alueella on ihana uimaranta, vierasvenesatama ja lenkkeilymaastot. Hotellissa on hyvä ravintola, jossa voit nauttia illallista.

Retriitti maksaa 299 e, kahden hengen huoneessa, sisältäen aamupalan, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, sekä joogaharjoitukset. Lisämaksusta (100 e)yhden hengen huone. Saaristoretki maksetaan paikanpäällä Rosalassa 74 e, sisältää lounaan. Farmor’s Cafen lounas ja Hotelli Kasnäsin illalliset maksetaan itse paikan päällä.

Voit ilmoittautua retriittiin sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin, varmistat paikkasi. 

Huolehdithan, että vakuutuksesi on voimassa. Retriittiin osallistujia ei vakuuteta erikseen.

Olet lämpimästi tervetullut,

Renata🙏

Alustava ohjelma:

Pe 6.8

Klo 15.-16 Saapuminen retriittiin

Klo 17.00 Joogaharjoitus ja rentoutus

Klo 19.00 Illallinen ( halukkaille ),

omaa aikaa

La 7.8

7.30-8.30 Aamujooga

8.30-9.30 Aamupala

10.30 lähtö Saariston loistoreitti-risteilylle

17-17.30 paluu Kasnäsiin

18.00 Illallinen ( halukkaille )

omaa aikaa

20.00 Iltajooga ja rentoutus

Su 8.8

8.00-9.30 Aamupala

9.30 Joogaharjoitus

11.30 Huoneiden luovutus

11.45 Lähtö Högsåra ( halukkaille )

14.30 Paluu Högsåra

15.00 kotiinlähtö

Odotan lämmöllä kohtaamistasi.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Illalliselle (vapaaehtoinen) lähdemme veneellä naapurisaarelle Högsåran saarelle legendaarisen maineen saaneseen Farmors cafe’hen. Kokemisen arvoinen paikka, kuin aistimeditaatiomatka, kauneutta silmille, sielulle, keholle ja mielelle. Tämän jälkeen haluat sinne joka kesä uudestaan. Jos kaipaat omaa rauhaa, mahdollisuus jäädä hotellille ja syödä illallinen omassa hotellissa.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan uudelleen Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas, eikä vapaaehtoinen venematka Högsåran saarelle. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Ihana elokuu Joogaretriitti Kasnäsissä pe-su 21.-23.8.2020

Elokuu on mitä ihaninta aikaa pysähtyä itsensä äärelle. Lempeästi kuulostella, mitä minulle kuuluu, mitä minä haluan elämältä juuri nyt, voinko hyvin, ja miten voin lisätä hyvinvointiani.

Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi Joogaretriittiin, jossa perjantai-iltana syvennytään lempeiden Yin jooga-asentojen kautta vastaanottamaan syvää rentoutumista, mielen ja kehon rauhoittumista. Antaudutaan läsnäolon hetkeen ja annetaan itsellemme lupa kuulla sisintämme. Rentouttavan iltaharjoituksen jälkeen on omaa aikaa illalliselle hotellin ravintolassa, pienelle iltakävelylle tai aikaiselle nukkumaanmenolle.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Illalliselle (vapaaehtoinen) lähdemme veneellä naapurisaarelle Högsåran saarelle legendaarisen maineen saaneseen Farmors cafe’hen. Kokemisen arvoinen paikka, kuin aistimeditaatiomatka, kauneutta silmille, sielulle, keholle ja mielelle. Tämän jälkeen haluat sinne joka kesä uudestaan. Jos kaipaat omaa rauhaa, mahdollisuus jäädä hotellille ja syödä illallinen omassa hotellissa.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan uudelleen Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas, eikä vapaaehtoinen venematka Högsåran saarelle. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

”Jooga on kuin elämä, joka
virtaa ja muuttaa muotoaan.
Haluan opettaa joogaa
lämmöllä ja läsnäololla.”

Renata Vapaakallio