joogaretriitit

Joogaretriitit

joogastudio renata

Renatan joogaretriitit Villa Sofiassa, Barösundissa kevät/kesä/ syksy 2023

KEVÄT 26.-28.5.2023 
KESÄ 16.-18.6.2023  
SYKSY 1.-3.9.2023
 

Haluatko viikonlopuksi joogakuplaan? Barösundissa, Inkoon saaristossa, lyhyen lossimatkan päässä mantereesta, odottaa idyllinen Villa Sofia. 1900-luvun alun vanha koulu on remontoitu aikaa ja paikkaa kunnioittaen, tarjoten viihtyisät puitteet joogaretriitille, rauhoittava oma sali joogaa varten, yksilölliset, siistit huonet ja kaunis saaristoluonto. Villa Sofiassa ruoka on suunniteltu joogaa tukevaksi kasvisruoaksi, sunnuntaina päätämme retriitin kasvisbrunssiin ( vegaani, gluteeniton ruokavalio toteutetaan toiveesta ).

Viikonloppu keskittyy lempeään joogaan, sekä rentoutus- ja meditaatioharjoituksiin. Sinun ei tarvitse osata joogata ennestään, tai voit olla kokenut joogaaja. Uskon, ja koen, että jokainen ihminen löytää jokaisella joogakerralla itsestä jotain uutta ja jooga syvenee kerta kerralta. Retriitissä emme tavoittele näyttäviä asentoja, vaan syvennymme omaan kokonaisvaltaiseen joogaharjoitukseen, läsnäolon hetkeen.
Perjantain aloittaa restoratiivinen kaksituntinen joogaharjoitus, jolloin pääset antautumaan retriitin kannattelemaksi. Lauantaina ohjelmassa kaksi joogaharjoitusta, aamulla kehoa hellästi herättelevä hathaflow-harjoitus ja illalla, pitkä kaksituntinen intensiivinen Yin-jooga. Lauantaina päivällä teemme metsäretken suojeltuun, satumaiseen Elisaaren tammilehtometsään, kuljemme saarelta toiselle taksiveneellä ja metsässä kävelemme noin kolme kilometriä. Sunnuntaina tasapainottava Yin & Yang joogaharjoitus, josta asanoita ja hengitysharjoituksia myös kotiin vietäväksi.

Joogaretriitin joogaosuus maksaa 179 €, sis. noin 10 h Joogastudio Renatan joogaohjelmaa.

Villa Sofian majoitus täysylläpidolla maksaa 220 € / 2 yötä 2-3 hh, 1 hh lisämaksu 50 € / jaettu wc ja suihku, 100 € / oma wc ja suihku, (rajoitettu määrä). ( hintaan ei sisälly lakanat/pyyhe 20 €; mukaan voi ottaa omat petivaatteet. )Majoitus täysylläpidolla maksetaan paikan päällä.

Retriitteihini voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai puhelimitse 050 9111824. Ilmoittautuminen on sitova. Huolehdithan omasta matka/tapaturmavakuutuksestasi. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Sairastapaukset käsitellään tapauskohtaisesti. Jos peruuntuminen tapahtuu järjestäjän toimesta (force majeure), tai retriittiin ei tule tarpeeksi osallistujia, ( 10 henkilöä, 1 kk ennen retriitin alkua ), on retriitin järjestäjällä oikeus perua retriitti. ) Mahdolliset etukäteen laskutetut maksut palautetaan tällöin kokonaisuudessaan.

Retriitin ohjelma:

Pe
Klo 17.00 saapuminen/majoittuminen
Klo 18.00 keittopäivällinen
Klo 19.30-21.30 restoratiivinen Jooga & Jooganidra

La
Klo 8-9.00 Hemmotteleva aamupala
Klo 10-11.30 lempeästi voimaannuttava hathaflow
Klo 12.00 joogalounas
Klo 13-16.00 metsäretki satumaiseen Elisaareen
Klo 16.00 tee/kahvi + jälkkäriylläri
Klo 17-19.00 Virtaava Yin + syvärentoutus
Klo 19.00 Illallinen
Klo 20.00 sauna + poreamme

Su
Klo 9.00 aamutervehdys keittiöstä – vihersmoothie
Klo 9.15-11.00 Yin & Yang joogaharjoitus + meditaatio
Klo 11.00 Joogabrunssi
Klo 12.30 kotiinlähtö

Kuva: Ismo Henttonen / Studio Ibelix Oy

Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Kasnäsin Joogaretriitti 11.-13.8.2023

“Lämmöllä ja läsnäololla” Kasnäsin joogaretriitillä irrottaudut arjesta jo tulomatkalla, kun ylität Kasnäsiin vievän huikean Lövön sillan. Saaristo ja meren läsnäolo kutsuu rauhoittumaan, ja hengittämään puhdasta ja raikasta ilmaa.
 
Tämä retriitti on sinulle, joka haluat kokonaisvaltaisen ”miniloman” joogan kera. Haluat osallistua viikonlopun täydeltä joogaharjoituksiin, ja nauttia viikonlopusta yksin tai oman ystävän kanssa. Viikonloppuna pääset kokemaan neljä erilaista joogaharjoitusta. Pidän tärkeänä, että joogaretriiteilläni on sekä palauttavaa restoratiivista joogaa, yin-joogaa, jossa painopiste viipyilevän meditatiivisessa olemisessa, jolloin avautumista tapahtuu myös syvällä kehossa, sekä lempeästi kehoa vahvistavaa ja tasapainoa ylläpitävää hathaflowjoogaa. Näistä joogasuuntauksista muodostuu opettamani ja omaksumani jooga. Sinun ei tarvitse osata joogata ennestään, tai voit olla kokenut joogaaja. Uskon, ja koen, että jokainen ihminen löytää jokaisella joogakerralla itsestä jotain uutta ja jooga syvenee kerta kerralta. Toivon, että retriitti auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tien kohti tasapainoisempaa elämää ja löydät harjoituksista kotiinvietävää arkeesi.
 
Lauantaina on varattu aikaa omatoimiseen retkeen; mahdollisuuksina on monia huikeita saarikohteita, kuten Bengtskärin majakkasaari, ihana Högsåra, ja lounas herkullisesta ruoasta kuuluisassa Farmors Cafessa, Rosalan viikinkisaari tai vierailu Amos Andersonin taidekartanolla Söderlångvikissä. Rentoa lomapäivää voi viettää myös jäämällä Kasnäsiin nauttimaan kylpylästä,  jossa sisällä 25 metriä pitkä allas, sekä ihastuttava allasalue ulkona porealtaineen, sekä kuntosali. Alueella on ihana uimaranta, vierasvenesatama ja lenkkeilymaastot. Suunnittele ihana oma saariston retkipäivä lauantaille, ja nauti hotelli Kasnäsin palveluista ja joogasta perjantaista sunnuntaihin.
 
Joogaretriitin joogaosuus maksaa 175 € / henkilö; sisältää koko viikonlopun 4 X  joogaharjoitukset( katso ohjelma), omassa joogakäyttöä varten vuokratussa, viihtyisässä salissa, jonne voit jättää joogatavarasi omalle paikalle koko retriitin ajaksi.
 
Viikonloppuna sinun on mahdollista majoittua Hotelli Kasnäsissä aamiaisella, ja kylpylän vapaalla käytöllä, hintaan 172€ / 2 hh / 1  yö ja  160 € /  1 hh/ 1 yö.  Hotelli Kasnäsissä on laadukas ravintola, jossa voi nauttia illaliset, ja lounaat omakustanteisesti. Majoitus ja muut hotellin palvelut maksetaan  Hotelli Kasnäsissä paikan päällä.
 
Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai puhelimitse 050 9111824. Ilmoittautuminen on sitova.
Ilmoittautumisen jälkeen saat maksutiedot joogaosuudesta sähköpostilla.  Huolehdithan omasta matka/tapaturmavakuutuksestasi. Osallistujia  ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Sairastapaukset käsitellään tapauskohtaisesti. Jos peruuntuminen tapahtuu järjestäjän toimesta (force majeure), tai retriittiin ei tule tarpeeksi osallistujia, ( 10 henkilöä, 1 kk ennen retriitin alkua ), on retriitin järjestäjällä oikeus perua retriitti. ) Mahdolliset etukäteen laskutetut maksut palautetaan tällöin kokonaisuudessaan.
 
 
Kasnäsin Joogaretriitin suuntaa antava ohjelma. Lauantain ohjelmassa on huomioitu Bengtskärin, Rosalan ja Högsåran lauttojen aikataulut, joten kaikki halukkaat retkeilijät ehtivät osallistua kaikkiin joogaharjoituksiin. Retket varataan omatoimisesti. Retriittiin ilmoittautumisen yhteydessä,  autan mielelläni lauantain retkipäivän suunnittelussa. 
 
Pe 11.8.
 
17.00 Saapuminen/Majoittuminen
18.00 Restoratiivinen Joogaharjoitus & Jooganidra/kehomeditaatio
20.30 Illallinen halukkaille
 
La 12.8.
 
7.30 – 9.00 Aamiaisbuffet
9.00 – 10.30 Herättelevä Hathaflow
10.30-18.00 Oma retkipäivä
18.00 Intensiivinen Yin-jooga harjoitus + syvärentoutus
20.30 Illallinen halukkaille
 
Su 13.8.
 
8.00-9.30 Aamiaisbuffet
9.30-11.30 Yin & Yang Joogaharjoitus
12.00 Huoneen luovutus
12.15 Saariston seisovapöytä halukkaille
13.00 Kotiinlähtö, mahdollisuus jäädä vielä kylpylään

Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Billnäsin ruukki 22.-24.9.2023

Sisäisen rauhan äärelle

Syksyinen viikonloppu on ihanteellinen hetki antautua itselle, sisäiselle rauhalle ja hyvälle ololle. Tämä joogaretriitti on sinulle, joka etsit todellista rentoutumista, ja haluat rauhoittua joogaharjoituksen äärelle viikonlopun ajaksi, ja samalla nauttia ylellisestä hotelliviikonlopusta kauniissa puitteissa, Billnäsin ainutlaatuisessa, historiallisessa ruukkikylän sydämessä. Billnäsin hotellihuoneet kutsuu käpertymään omaan rauhaan, nojatuoliin kirjan pariin, tai viettämään laatuaikaa ystävän kanssa.
 
Viikonlopun joogaharjoitukset ovat lempeitä ja palauttavia, ja sisältävät myös rentoutus- ja meditaatioharjoituksia. Voit olla joogan parissa ensikertalainen, tai kokenut joogaaja. Joogaopettajanasi ( Renata Vapaakallio), ohjaan joogaa lämmöllä ja läsnäololla. Opettamani ja omaksumani jooga on lempeän meditatiivista hathajoogaa, jossa hengitys kuljettaa liikettä asennosta toiseen, Yinjoogaa, jolloin asennoissa syvennytään kuulemaan kehon ja mielen viestejä, sekä restoratiivista, hermostoa rentouttavaa, levon ja palautumisen joogaa. 
 
Retriitti pidetään Hotelli Billnäsissä (www. billnas.fi). Tämä uniikki hotelli on herättänyt koko idyllisen Billnäsin ruukin uudestaan eloon. Hotelli on rakennettu historiallisiin Billnäsin ruukin rakennuksiin. Tyylikkäissä 2 hh huoneissa on kaikissa oma wc ja suihku.  Halukkaat voivat nauttia ihanat kala/kasvisateriat hotellin omassa ravintolassa, jonka menut kunnioittavat paikallisuutta, ja kaikki ruoka tehdään omassa keittiössä alusta alkaen. Lauantaina päivällä on omaa aikaa, jolloin mahdollisuus tutustua omatoimisesti Billnäsin ruukkikylään, tai vierailla läheisessä Fiskarsin ruukissa, joka on kuuluisa taide- ja käsityöläisidyllistään.
 
Billnäsin ruukki sijaitsee Länsi-Uudellamaalla, noin 1,5 tunnin automatkan päässä Helsingistä, tai Turusta. Läheiseen Karjaan kaupunkiin ( 2,5 km ),  pääsee myös junalla tai linja-autolla. 
 
Joogaretriitin joogaosuus maksaa 175 € , sisältää  5 X joogaharjoitukset, omassa joogaa varten vuokratussa salissa, jonne voit jättää joogatavarasi viikonlopun ajaksi.
 
Majoitus täysylläpidolla Hotelli Billnäsissä maksaa 293 €/henkilö 2 hh ja 393 €/henkilö 1 hh;  sis. yöpymiset valitussa huonekoossa, aamiaiset, perjantaina kahden ruokalajin illalinen, lauantaina lounas, suolainen välipala, kolmen ruokalajin illallinen, ja sunnuntaina lounas. Majoitus ja muut hotellin palvelut maksetaan  Hotelli Billnäsissä paikan päällä.
 
Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai puhelimitse 050 9111824. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen saat maksutiedot joogaosuudesta sähköpostilla. Huolehdithan omasta matka/tapaturmavakuutuksestasi. Osallistujia  ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Sairastapaukset käsitellään tapauskohtaisesti. Jos peruuntuminen tapahtuu järjestäjän toimesta (force majeure), tai retriittiin ei tule tarpeeksi osallistujia, ( 10 henkilöä, 1 kk ennen retriitin alkua ), on retriitin järjestäjällä oikeus perua retriitti. ) Mahdolliset etukäteen laskutetut maksut palautetaan tällöin kokonaisuudessaan.
 
 
Lämpimästi tervetuloa! 
 
Ohjelma:
 
Perjantai 22.9.2023
17.00 Saapuminen/majoittuminen
17.30-19.30 Restoratiivinen Yin-jooga + Jooganidra-kehomeditaatio
20.00 Kahden ruokalajin illallinen
 
Lauantai 23.9.2023
8.00-10.00 Aamiainen omaan tahtiin
10.00-11.30 Lempeä hathaflow harjoitus
12.00 Lounas ja omaa aikaa
14.30-16.00 Workshop hengitys-ja meditaatioharjoituksia
16.00 Tee/kahvi + suolainen välipala
17.30-19.30 Virtaava Yin-joogaharjoitus + syvärentoutus
20.00 Kolmen ruokalajin illallinen
 
Sunnuntai 24.9.2023
8.00-10.00 Aamiainen omaan tahtiin
10.00-12.00 Yin&Yang joogaharjoitus 
12.30 Huoneiden luovutus ja Lounas
13.30 Kotiinlähtö

Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Yin & Yang - Viisi elementtiä tiellä tasapainoon 2023

Tasapainoinen keho ja mieli on idän vanhojen viisaustraditioiden näkemys ihmisen hyvinvoinnille. Kiinalaisen lääketieteen viiden elementin teorian, vesi, puu, tuli, maa ja metalli, avulla, voidaan tarkastella tapaa kohdata maailma, ja kykyä elää ja sopeutua alati muuttuvaan ympäristöön. Lempeillä yin-jooga asennoilla voidaan aktivoida kehon kanavia sekä saavuttaa syvä rentouden tila.

Yin &  Yang – Viisi elementtiä tiellä tasapainoon on viiden erillisen retriittipäivän syventyminen Kiinalaiseen lääketieteeseen ja yin-joogan maailmaan. Sitoudut omaan hyvinvointiin, kun tapaamme viisi kertaa eri elementtipäivinä ja harjoitusten merkeissä. Jokainen harjoituskerta on erilainen, ja antaa eväitä itsenäiseen, omalla matolla tapahtuvaan harjoitukseen, ja omasta tasapainosta ja hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Retriittipäivä koostuu päivän elementin ympärille rakentuneesta ainutlaatuisesta kokonaisuudesta. Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija Denis Vinokur kertoo päivän elementistä workshopissa, joka sisältää myös harjoituksia, akupainantaa  ja yhteistä keskustelua aiheesta heränneistä ajatuksista. Renata Vapaakallio ohjaa päivän teemaan suunnitellun hathajoogaharjoituksen sekä Yin-jooga harjoituksen. Päivällä tarjotaan herkullinen kasvislounas.

Voit varata paikkasi heti kaikkiin viiteen retriittipäivään, jolloin viiden retriittipäivän kokonaisuus maksaa 490 €. Yksi retriittipäivä erikseen ostettuna maksaa

 120 €. Hintaan sisältyy kevyt kasvislounas, (lakto-ovo-vege), sekä teetä tarjolla koko päivän. (toiveesta lisämaksulla huomioidaan erityisruokavaliot, gluteeniton ja vegaani). Lisätiedot ja ilmoittautuminen renata@vapaakallio.com
 

Paikka:

Joogahuone Ihana
Västankvarnintie 384,
Inkoo

Harjoituskerrat:

1. Vesi elementti – selkäranka, lantio ja taivutukset La 18.2.2023 klo 10-16.

2.Puu elementti – kyljet ja kierrot. La 25.3.2023 klo 10-16

3.Tuli elementti – sydämen alue ja kädet. La 22.4.2023 klo 10-16

4.Maa elementti -vatsan-alue ja jalat. La 19.8.2023 Klo 10-16

5.Metalli elementti – keuhkot ja rintaranka, hengitys. La 16.9.2023 klo 10-16

Olet lämpimästi tervetullut.

Renata Vapaakallio

Joogaopettaja, ( hatha, yin, restoratiivinen jooga ), yrittäjä Joogastudio Renata, ( joogan ja rentoutumisen retriitit, työhyvinvointipäivien, sekä yritysten ja yksityisten räätälöidyt joogatunnit. www.renata.fi

Denis Vinokur

Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, käynyt kaksi alan koulutusta, työskennellyt alalla yli 20 vuotta pitämällä akupunktio vastaanottoa Helsingin keskustassa. Kirjoittanut kirjat Tuli, Maa, Vesi, sekä Terveyden Kiinalainen käsikirja. www.akupunktio.nu

joogastudio renata

Laskeudu joulun rauhaan - JoogaretriittiBarösund 17.-19.12.2021

Joulujooga Retriitti 2021

“Laskeudu Joulun rauhaan”- Joogaretriitti on sinulle, joka haluat rauhoittua ennen joulua oman joogaharjoituksen äärelle viikonlopun ajaksi, ja nauttia luonnon hiljaisuudesta ja kauneudesta. Retriittipaikka Villa Sofia tarjoaa täydellisen mahdollisuuden irtiottoon arjesta omassa rauhassa, lossimatkan päässä mantereesta Barösundin saarella. Ja Helsingistä vain reilun tunnin automatkan päässä Inkoon saaristossa.

Viikonloppu keskittyy Yin-joogaan, rentoutus- ja meditaatioharjoituksiin. Teemme yhdessä lauantaina luontoretken veneellä viereiselle Eli-saarelle, ( venematka noin 1 km ), jossa joulukuinen saari tarjoilee todellisen hiljaisuuden rauhoitetussa tammimetsässä.

Viikonlopusta huolehtii Villa Sofian sielukas henkilökunta ja sisäisen rauhan äärelle luotsaava Joogaopettaja Renata Vapaakallio, ( hatha- ja Yin- jooga opettaja, rentoutus- ja meditaatio ohjaaja.

Retriitissä majoitutaan 2 hh ( lisämaksusta 1 hh ), osassa huoneita jaettu wc ja suihku kahden huoneen kesken. Villa Sofiassa herkutellaan jouluisella, maukkaalla ja ravitsevalla kasvisruoalla, ( ruoka-aine allergiat jne. huomioiden, gluteeniton, vegaaninen, maidoton ruokavalio 12 € lisämaksu kokonaishintaan).

Koko viikonloppu täysylläpidolla, sekä jooga- ja retkiohjelmalla maksaa 359 €.
( hintaan ei sisälly lakanat/pyyhe 20 €; mukaan voi ottaa omat petivaatteet. ) Retriittiin mahtuu kymmenen osallistujaa.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai puhelimitse 050 9111824. Varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 100 €, jota ei palauteta mahdollisen oman peruutuksen sattuessa, ( sairastapaukset käsitellään tapauskohtaisesti). Jos peruuntuminen tapahtuu järjestäjän toimesta (force majeure), tai retriittiin ei tule tarpeeksi osallistujia, varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Retriittiin osallistujalla tulee olla oma vakuutus, osallistujia ei vakuuteta retriitin järjestäjien toimesta.

Lämpimästi tervetuloa.

Retriitin ohjelma:

Pe

17-18 Saapuminen/Majoittuminen
18.00 Illallinen
19.30-21.30 Yin-joogaharjoitus + tervetulorentoutus

La

8.-9.00 Aamupala
10-11.30 Hathaflow harjoitus
12.00 Lounas
13-16.00 Retki Elisaareen + metsämeditaatio
16.00 Tee/kahvi ja suolainen välipala
17.30-19.30 Yin-joogaharjoitus + syvärentoutus
20.00 Jouluillallinen

Su

8-9.00 Aamupala
10-12.00 Yin&Yang joogaharjoitus + meditaatio
12-13.00 Loppukeskustelut ja huoneen luovutus
13.00 Lounas

Olet lämpimästi tervetullut.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Illalliselle (vapaaehtoinen) lähdemme veneellä naapurisaarelle Högsåran saarelle legendaarisen maineen saaneseen Farmors cafe’hen. Kokemisen arvoinen paikka, kuin aistimeditaatiomatka, kauneutta silmille, sielulle, keholle ja mielelle. Tämän jälkeen haluat sinne joka kesä uudestaan. Jos kaipaat omaa rauhaa, mahdollisuus jäädä hotellille ja syödä illallinen omassa hotellissa.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan uudelleen Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas, eikä vapaaehtoinen venematka Högsåran saarelle. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Barösundin Joogaretriitti Pyhäinpäivänä 5.-7.11.2021

Bärösund Joogaretriitti Marraskuussa

Lämmöllä & Läsnäololla Pyhäinpäivän Joogaretriitti on sinulle, joka haluat rauhoittua oman joogaharjoituksen äärelle viikonlopun ajaksi, ja nauttia luonnon hiljaisuudesta ja kauneudesta. Retriittipaikka Villa Sofia tarjoaa täydellisen mahdollisuuden irtiottoon arjesta omassa rauhassa, lossimatkan päässä mantereesta Barösundin saarella. Ja Helsingistä vain reilun tunnin automatkan päässä Inkoon saaristossa.

Viikonloppu keskittyy Yin-joogaan, rentoutus- ja meditaatioharjoituksiin. Teemme yhdessä lauantaina luontoretken venellä viereiselle Eli-saarelle, jossa marraskuinen saari tarjoilee todellisen hiljaisuuden rauhoitetussa tammimetsässä.

Viikonlopusta huolehtii Villa Sofian sielukas henkilökunta (www.villasofiabarosund.fi ) ja sisäisen rauhan äärelle luotsaava Joogaopettaja Renata Vapaakallio, ( hatha- ja Yin- jooga opettaja, rentoutus- ja meditaatio ohjaaja, www.renata.fi ).

Retriitissä majoitutaan 2 hh ( lisämaksusta 1 hh ). Villa Sofiassa herkutellaan maukkaalla ja ravitsevalla kasvisruoalla, ( ruoka-aine allergiat jne. huomioiden ).

Koko viikonloppu täysylläpidolla, sekä jooga- ja retkiohjelmalla maksaa 349 €. Retriittiin mahtuu kymmenen osallistujaa.

Retriittiin osallistujalla tulee olla oma vakuutus, osallistujia ei vakuuteta retriitin järjestäjien toimesta.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai puhelimitse 050 9111824.


Retriitin ohjelma:

Pe

17-18 Saapuminen/Majoittuminen
18.00 Illallinen
19.30-21.30 Yin-joogaharjoitus + tervetulorentoutus

La

8.-9.00 Aamupala
10-11.30 Hathaflow harjoitus
12.00 Lounas
13-16.00 Retki Elisaareen + metsämeditaatio
17.00 Ilallinen
19-21.00 Yin-joogaharjoitus + syvärentoutus
21.00 Iltateet

Su

8-9.00 Aamupala
10-12.00 Yin&Yang joogaharjoitus + meditaatio
12-13.00 Loppukeskustelut ja huoneen luovutus
13.00 Lounas

Olet lämpimästi tervetullut.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Illalliselle (vapaaehtoinen) lähdemme veneellä naapurisaarelle Högsåran saarelle legendaarisen maineen saaneseen Farmors cafe’hen. Kokemisen arvoinen paikka, kuin aistimeditaatiomatka, kauneutta silmille, sielulle, keholle ja mielelle. Tämän jälkeen haluat sinne joka kesä uudestaan. Jos kaipaat omaa rauhaa, mahdollisuus jäädä hotellille ja syödä illallinen omassa hotellissa.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan uudelleen Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas, eikä vapaaehtoinen venematka Högsåran saarelle. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Virtaava Yin & Viisi elementtiä tiellä tasapainoon

Virtaava-Yin-ja-Viisi-elementtiä-Retriittisarja

Tasapainoinen olemus on Kiinalaisen lääketieteen perusnäkemys ihmisen hyvinvoinnille. Viisi elementtiä vesi, puu, tuli, maa ja metalli ovat kiinalaisen lääketieteen viisi perus ihmistyyppiä, kuvaamaan meidän persoonallisuutta, tapaa kohdata maailma, ja kykyä elää ja sopeutua alati muuttuviin tilanteisiin.

Jokaisella elementillä on omat vastineet kehossa, joissa energian,veren ja kehon nesteiden tulisi virrata vapaasti. Lempeillä yin-jooga asennoilla voidaan stimuloida meridiaaneja eli kehon energiakanavia sekä rentouttaa keho ja mieli.

Virtaava Yin & Viisi elementtiä tiellä tasapainoon on viiden päivän syventyminen yin-joogan maailmaan. Sitoudut omaan hyvinvointiin, kun tapaamme kerran kuukaudessa puolen vuoden välein päivä retriittiin.

Retriittipäivä aloitetaan lyhyellä luennolla, jossa kerron päivän elementistä. Tämän jälkeen hathajoogaharjoitus ( noin 1,5 h). Välissä pidämme lounas- ja happihyppelytauon, jonka jälkeen päivän Yin-jooga harjoitus ( n. 2,5 h). Lopussa pysähdymme vastaanottamaan harjoituksen vaikutukset loppurentoutuksessa. Palaamme hitaasti ja hellästi takaisin teekupposen kera uuteen, ihanaan hetkeen, ja jaamme kokemuksia harjoituksesta yhdessä pienessä ryhmässämme. Ryhmän koko max 8 ihmistä.

Voit varata paikkasi heti kaikkiin viiteen retriittipäivään, jolloin viiden retriittipäivän kokonaisuus maksaa 400 €. Yksi retriitti päivä erikseen ostettuna maksaa 95 €. Jokainen harjoituskerta on erilainen, ja antaa eväitä itsenäiseen, omalla matolla tapahtuvaan harjoitukseen, ja omasta tasapainosta ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Hintaan sisältyy lounas, teetä ja pientä naposteltavaa.

Harjoituskerrat:

1. Maa elementti -vatsan-alue ja jalat. La 11.9.2021 Klo 10-16

2. Metalli elementti – keuhkot ja rintaranka, hengitys. La 9.10. 2021
klo 10-16

3. Vesi elementti – selkäranka, lantio ja taivutukset La 13.11.2021 klo 10-16

4. Puu elementti – kyljet ja kierrot. La 11.12.2021 klo 10-16

5. Tulielementti – sydämen alue ja kädet. La 15.1.2022 klo 10-16

Olet lämpimästi tervetullut.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Illalliselle (vapaaehtoinen) lähdemme veneellä naapurisaarelle Högsåran saarelle legendaarisen maineen saaneseen Farmors cafe’hen. Kokemisen arvoinen paikka, kuin aistimeditaatiomatka, kauneutta silmille, sielulle, keholle ja mielelle. Tämän jälkeen haluat sinne joka kesä uudestaan. Jos kaipaat omaa rauhaa, mahdollisuus jäädä hotellille ja syödä illallinen omassa hotellissa.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan uudelleen Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas, eikä vapaaehtoinen venematka Högsåran saarelle. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Joogaretriitti Barösund 27.-29.8.2021

RENATA RETRIITTI BÄRÖSUND MAINOS 27.-29.8.2021

Tervetuloa Barösundin saarelle. Luonnon kaunis saari ja idyllinen Villa Sofia kutsuu sinua rentoutumaan ja voimaantumaan joogaretriittiin ja nauttimaan loppukesän hurmaavasta saaristotunnelmasta ilta-auringonlaskuineen.

Tämä on joogaretriitti sinulle, joka haluat löytää joogan ja rentoutumisen avulla tasapainoa elämääsi, arvostat hyvinvointiasi, ja haluat panostaa itseesi. Viikonlopun aikana syvennymme omaan läsnäolon tilaan, pysähtyen pitkissä, kiireettömissä yin-jooga harjoituksissa itsemme äärelle. Vastapainona nostamme energiaa ja elinvoimaa dynaamisemmilla hathajooga harjoituksilla. Ohjelma sisältää joogan lisäksi rentoutus- ja meditaatioharjoituksia, sekä mielikuva- että hengitysharjoituksia. Itseäsi lempeästi kuulostellen, voit valita sinulle sopivan määrän harjoituksia.

Viikonlopun ohjaa kaksi joogaopettajaa, Renata Vapaakallio ja Kirsi Tolonen.

Renata on valmistunut vuonna 2019 Shantin joogaopettajakoulutuksesta hathajooga opettajaksi ja 2021 Yoga-Yinful ohjaajakoulutuksesta yin-jooga, sekä rentoutus- ja meditaatio ohjaajaksi. Renata löysi tien joogan pariin vuonna 2004, ja siitä lähtien jooga on ollut läsnä elämässä. Renata opettaa joogaa lämmöllä ja läsnäololla.

Kirsi on kokenut joogaopettaja, joka on suorittanut kokonaisvaltaisen jooga-ohjaaja koulutuksen vuonna 2006, sekä Yoga Allience Yin-jooga opettajakoulutuksen 2020. Kirsille tärkeää on huomioida ihmisten ainutlaatuisuus; Kirsin ajatus on, että jooga palvelee, hoitaa ja muokkaantuu jokaiselle itselleen sopivaksi harjoitukseksi antautumalla joogaharjoitukseen.

Joogaretriitti järjestetään Villa Sofiassa, Barösundin saaressa, Inkoossa. Helsingistä on matkaa noin 80 km, ja saareen pääsee lossilla.

Retriitissä majoitutaan kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huone lisämaksusta. Kaikissa huoneissa on suihku ja wc. Villa Sofiassa tarjoillaan laadukasta, luomu kasvisruokaa. Ja vegaaninen, gluteeniton, maidoton vaihtoehto myös mahdollisia.

Joogaretriitti maksaa 399 €, sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa täysihoidolla ( 2 x aamupala, 2 x lounas, 2 x iltaruoka, 3 x iltapäivä tee/kahvi), sekä koko viikonlopun jooga-ohjelman.

Voit ilmoittautua joogaretriittiin sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla numeroon 050 9111824. Retriittiin mahtuu 10 osallistujaa. Osallistujamäärän on oltava vähintään kahdeksan, jotta retriitti toteutuu.

Retriitin osallistujalla tulee olla oma vakuutus, osallistujia ei vakuuteta retriitin järjestäjien toimesta.

Olet lämpimästi tervetullut.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Illalliselle (vapaaehtoinen) lähdemme veneellä naapurisaarelle Högsåran saarelle legendaarisen maineen saaneseen Farmors cafe’hen. Kokemisen arvoinen paikka, kuin aistimeditaatiomatka, kauneutta silmille, sielulle, keholle ja mielelle. Tämän jälkeen haluat sinne joka kesä uudestaan. Jos kaipaat omaa rauhaa, mahdollisuus jäädä hotellille ja syödä illallinen omassa hotellissa.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan uudelleen Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas, eikä vapaaehtoinen venematka Högsåran saarelle. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Ihana Elokuu 6.-8.8.2021 Joogaretriitti Bengtskärin Majakka

Ihana elokuinen Kasnäs kutsuu jo toisen kerran joogaretriitin merkeissä. Tällä kertaa ravitsemme ja hellimme kokonaisvaltaisesti sekä kehoa että mieltä. Joogaharjoituksissa syvennymme kohtaamaan itsemme. Toteutamme myös joogaajien toiveesta retken Bengtskärin majakalle, sekä Rosalan saareen.

Joogaopettajanasi ohjaan joogaa lämmöllä ja läsnäololla. Opettamani ja omaksumani jooga on lempeän meditatiivista hathajoogaa, jossa hengitys kuljettaa liikettä asennosta toiseen, sekä Yinjoogaa, jolloin asennoissa syvennytään kuulemaan kehon ja mielen viestejä.

Sinun ei tarvitse osata joogata ennestään, tai voit olla kokenut joogaaja. Uskon, ja koen, että jokainen ihminen läytää jokaisella joogakerralla itsestä jotain uutta ja jooga syvenee kerta kerralta. Retriitissä emme tavoittele näyttäviä asentoja, vaan syvennymme omaan kokonaisvaltaiseen joogaharjoitukseen, läsnäolon hetkeen. Lisäksi harjoitukset sisältävät sekkä ohjattua että hiljaisuudessa tapahtuvaa rentoutumista. Toivon, että retriitti auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tien kohti tasapainoisempaa elämää ja löydät harjoituksista kotiinvietävää arkeesi.

Joogaharjoitusten välissä lauantaina teemme Saariston loistoreitti-risteilyn. Vierailemme Rosalan saaressa Viikinkikeskuksessa, jossa siirrymme tuhat vuotta ajassa taaksepäin, ja tutustumme tarunhohtoiseen rauta-aikaan ja Viikingien maailmaan. Retki jatkuu veneellä Bengtskärin majakalle, Pohjoismaiden korkeimpaan majakkaan. Majakkasaarella käynti on elämys Saaristomeren uloimmalla, karun kauniilla luodolla. Upea retkikokonaisuus kestää noin 7 tuntia.

Sunnuntaina voit halutessasi lähteä retriitin jälkeen vielä yhteiselle lounaalle Högsåran saarelle, tunnelmastaan, maukkaasta ruoasta ja upeasta miljööstään kuuluisaan Farmors Cafehen. Itselleni tämä on aina yksi Kasnäsin matkan ”must-kohteita”.

Järjestän Joogaretriitin Kasnäsin kylpylässä, Kemiön saaren kunnassa. Kylpylä sijaitsee ihanalla paikalla niemen kärjessä meren rannalla. Helsingistä on noin kolmen tunnin automatka. Voit majoittua hotellissa yhden tai kahden hengen huoneessa. Vapaa-ajalla käytössäsi on kylpylä, jossa sisällä 25 metriä pitkä allas, sekä ihastuttava allasalue ulkona porealtaineen, sekä kuntosali. Alueella on ihana uimaranta, vierasvenesatama ja lenkkeilymaastot. Hotellissa on hyvä ravintola, jossa voit nauttia illallista.

Retriitti maksaa 299 e, kahden hengen huoneessa, sisältäen aamupalan, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, sekä joogaharjoitukset. Lisämaksusta (100 e)yhden hengen huone. Saaristoretki maksetaan paikanpäällä Rosalassa 74 e, sisältää lounaan. Farmor’s Cafen lounas ja Hotelli Kasnäsin illalliset maksetaan itse paikan päällä.

Voit ilmoittautua retriittiin sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin, varmistat paikkasi. 

Huolehdithan, että vakuutuksesi on voimassa. Retriittiin osallistujia ei vakuuteta erikseen.

Olet lämpimästi tervetullut,

Renata🙏

Alustava ohjelma:

Pe 6.8

Klo 15.-16 Saapuminen retriittiin

Klo 17.00 Joogaharjoitus ja rentoutus

Klo 19.00 Illallinen ( halukkaille ),

omaa aikaa

La 7.8

7.30-8.30 Aamujooga

8.30-9.30 Aamupala

10.30 lähtö Saariston loistoreitti-risteilylle

17-17.30 paluu Kasnäsiin

18.00 Illallinen ( halukkaille )

omaa aikaa

20.00 Iltajooga ja rentoutus

Su 8.8

8.00-9.30 Aamupala

9.30 Joogaharjoitus

11.30 Huoneiden luovutus

11.45 Lähtö Högsåra ( halukkaille )

14.30 Paluu Högsåra

15.00 kotiinlähtö

Odotan lämmöllä kohtaamistasi.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Illalliselle (vapaaehtoinen) lähdemme veneellä naapurisaarelle Högsåran saarelle legendaarisen maineen saaneseen Farmors cafe’hen. Kokemisen arvoinen paikka, kuin aistimeditaatiomatka, kauneutta silmille, sielulle, keholle ja mielelle. Tämän jälkeen haluat sinne joka kesä uudestaan. Jos kaipaat omaa rauhaa, mahdollisuus jäädä hotellille ja syödä illallinen omassa hotellissa.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan uudelleen Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas, eikä vapaaehtoinen venematka Högsåran saarelle. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

joogastudio renata

Ihana elokuu Joogaretriitti Kasnäsissä pe-su 21.-23.8.2020

Elokuu on mitä ihaninta aikaa pysähtyä itsensä äärelle. Lempeästi kuulostella, mitä minulle kuuluu, mitä minä haluan elämältä juuri nyt, voinko hyvin, ja miten voin lisätä hyvinvointiani.

Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi Joogaretriittiin, jossa perjantai-iltana syvennytään lempeiden Yin jooga-asentojen kautta vastaanottamaan syvää rentoutumista, mielen ja kehon rauhoittumista. Antaudutaan läsnäolon hetkeen ja annetaan itsellemme lupa kuulla sisintämme. Rentouttavan iltaharjoituksen jälkeen on omaa aikaa illalliselle hotellin ravintolassa, pienelle iltakävelylle tai aikaiselle nukkumaanmenolle.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi.

Lauantaiaamun voit aloittaa ennen aamupalaa kylpylässä. Aamiaisen jälkeen Lauantaiaamun joogaharjoitus, joka koostuu hengitysharjoituksista, luennosta sekä jooga-asanoista.

Harjoituksissa annamme hengityksen kuljettaa meitä soljuvana virtana asennosta toiseen. Harjoitellaan yhdessä syvä joogahengitys, ohjaamalla energiaa kehon sisälle. Syvä joogahengitys (palleahengitys) rentouttaa kehon ja mielen, ja auttaa arjessakin esimerkiksi tunnetilan hallintaan.

Ohjaan hengitysharjoitukset helposti omaksuttavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus oppia hengittämään itsesi kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi ja voit hyödyntää hengitysharjoituksia arjessasi tukemaan hyvinvointiasi.

Harjoituksen jälkeen on muutama tunti vapaa-aikaa, jonka aikana mahdollisuus käydä omassa tahdissa syömässä hotellin buffetlounas.

Lauantai-iltapäivänä on vuorossa dynaamisempi hathajoogaharjoitus, jossa voit hyödyntää aamulla oppimaasi hengitystekniikkaa. Dynaaminen hathajooga on nopeatempoisempaa ja fyysisestikin raskaampaa joogaa, jolloin keho myös vahvistuu. Dynaamisessa joogaharjoituksessa olet tietoinen kehostasi ja mieli keskittyy tarkkailemaan hengitystä, liikettä ja näiden välistä yhteistyötä. Dynaaminen harjoitus voi olla hyvin meditatiivinen läsnäolon kokemus, jolloin mieli ei ehdi miettiä arkisia asioita. Dynaamisen joogaharjoituksen jälkeen on ihana kellahtaa joogamatolle ja vastaanottaa jooganidra, ” joogin uni”, meditatiivinen ohjattu syvärentoutus.

Lauantai-iltapäivän joogaharjoituksen jälkeen on mahdollisuus ennen illallista nauttia hotellin viehättävästä kylpylästä, jossa on 25 m pitkä allas uimiseen, sekä idyllinen ulkoalue porealtaineen. Vaihtoehtoisesti voi mennä uimaan mereen tai rannalle kävelemään ja katselemaan aavaa merta silmänkantamattomiin.

Illalliselle (vapaaehtoinen) lähdemme veneellä naapurisaarelle Högsåran saarelle legendaarisen maineen saaneseen Farmors cafe’hen. Kokemisen arvoinen paikka, kuin aistimeditaatiomatka, kauneutta silmille, sielulle, keholle ja mielelle. Tämän jälkeen haluat sinne joka kesä uudestaan. Jos kaipaat omaa rauhaa, mahdollisuus jäädä hotellille ja syödä illallinen omassa hotellissa.

Sunnuntaiaamuna mahdollisuus vielä käyntiin kylpylässä. Aamupalan jälkeen kokoonnumme tutuksi tulleeseen joogasaliimme ja käymme läpi viikonlopun tunnelmat ja teemme loppujoogaharjoituksen, joka on läpileikkaus retriitin joogaosuuksista ja sisältää harjoituksia kotiin vietäväksi. Pieni loppurentoutus ja retriitin päätös.

Sunnuntaina retriitin loputtua ja huoneiden luovutuksen jälkeen on hyvä tilaisuus lähteä omatoimiretkelle Bengtskärin majakalle, Rosalan saaren viikinkikeskukseen, Örön linnakesaarelle tai lossilla idylliselle Högsåran saarelle ja lounastamaan uudelleen Farmors Cafehen.

Odotan lämmöllä kohtaamistasi minulle tärkeäksi rentoutumispaikaksi tulleeseen Kasnäsiin. Ja kiitän sinua valinnastasi lähteä tälle joogaretriitilleni, joka toivottavasti ravitsee sinun jokaista soluasi, koskettaa syvästi sisintäsi ja saa sinut tuntemaan, että jotain liikahtaa eteenpäin elämänpolullasi.

Retriitti sopii sekä joogan parissa aloittelevalle että kauan jooganneelle.

Ihana elokuun joogaretriitti maksaa 349 e, (earlybird 299 e) sisältää majoituksen 2 hh, kylpylän sekä kuntosalin vapaankäytön, aamiaisbuffetin sekä joogan. Hintaan ei sisälly illalliset, eikä lauantain lounas, eikä vapaaehtoinen venematka Högsåran saarelle. Varatessasi ja maksaessasi retriitin ennen 30.4.2020 saat koko retritin earlybird hintaan 299 e. Lisämaksusta 1 hh.

Voit ilmoittautua sähköpostilla renata@vapaakallio.com tai soittamalla 050 9111824. Ilmoittautumisen jälkeen lähetän laskun ja retriitin ohjelman sähköpostilla. Maksamalla retriitin eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi retriittiin. Retriittiin mahtuu max. 15 ihmistä. Olet lämpimästi tervetullut.

”Jooga on kuin elämä, joka
virtaa ja muuttaa muotoaan.
Haluan opettaa joogaa
lämmöllä ja läsnäololla.”

Renata Vapaakallio