Tuntityyppi 1:

Perinteinen hathajooga

Perinteinen hathajoogatunti, jossa käydän läpi perinteisiä hathajooga asanoita, keskiössä hengityksen läsnäolo ja huomioiminen, ja asanoiden perusteellinen läpikäyminen, aina lopussa rentoutuminen. Sopii hyvin aloittelijoille sekä kauan jooganneille.

”Haluan opettaa joogaa lämmöllä ja läsnäolevana” 

Tuntityyppi 2:

Dynaaminen hathajooga

Dynaaminen hathajooga, voimakkaampia liikesarjoja sisältävä fyysinen harjoitus, asanat haastavampia, ja sykettä ja hikeä nostattavampi kuin perinteinen hathatunti.

Hengitysharjoituksia.

”Haluan opettaa joogaa joka kohentaa elinvoimaasi” 

Tuntityyppi 3:

Re´natan hathaflow jooga

Re’natan Hatha flowjooga on joogaa, jossa asanoita on yhdistetty sarjoiksi, ja sarjat kulkevat aaltoilevan hengityksen mukaan rauhallisen, meditatiivisena flowna. Hengitys ohjataan läpi koko tunnin. Voit vain antautua hengityksen ja liikkeen vietäväksi, ja tuntea meditatiivisen virran kuljettavan sinua läpi harjoituksen. Taustalla rentouttavaa musiikkia, joka auttaa heittäytymisessä virran vietäväksi.

Tunti on kuin soljuvaa veden virtaavaa tanssia joogamatolla. Lopussa mielikuvarentoutuminen musiikin soidessa taustalla. Tunnin jälkeen olo on kevyt, rento, onnellinen. Tunti sopii erinomaisesti iltaan, retriitti viikonloppuun tai työpaikan virkistyspäivän joogatunniksi.

”Opetan joogaa jossa hengitys kuljettaa liikettä” 

Tuntityyppi 4:

Hatha re´mix

Hatha re’mix on Renatan kehittämä tanssillinen joogatunti musiikin soidessa taustalla. Tunti sisältää vapaata tanssia, perinteisiä hathajooga asanoita, tanssillisia askelkuvioita, flowsarjoja, rento, leikkimielinen tunti, unohtamatta joogahengitystä ja rentoutumista.

Joogakin voi olla kevyttä, kepeää hassuttelua. Tunti sopii kaikille, ajatuksella ”jokainen on oman kroppansa koreokrafi, ja luo elämästään oman näköisen taideteoksen.” Erinomainen joogatunti retriittiviikonloppuun ja yritysten virkistyspäivään.

”Jokainen on oman kroppansa koreokrafi”

Tuntityyppi 5:

Yin & Yang Läsnäolon joogatunti

Yin&Yang Läsnäolon joogatunti

Yiniä ja Yangia eli pysähtymistä ja liikettä yhdistävä tunti. Tunti tarjoaa tien kohti tasapainoa, ja harmoniaa. Tunnilla tehdään sekä avaavia, venyttäviä, että kehoa liikuttavia hatha- ja Yin- joogasta tuttuja asentoja. Välillä pysähdytään vastaanottamaan syvää venytystä ja kuulostellaan asanoissa kehon ja mielen kuiskauksia, välillä ollaan pienessä liikkeessä. Kehomme ja mielemme rauhoittuu oman hengityksen kuunteluun, ja omaan läsnäolon hetkeen. Tunti on ihana irtiotto arjesta, pysähtymistä kiireisen arjen keskellä, ja samalla uuden energian virtausta kehoon ja mieleen, jolloin kohtaamme tulevat arjen haasteet energisempinä. Tunti sopii sekä aloittelijoille että pidempään jooganneille. Ohjaan tunnin lämmöllä ja läsnäololla, niin, että jokainen keskittyy vain omaan läsnäoloon.

”Tällä tunnilla tietoisesti kohti tasapainoa ja harmoniaa”

Tuntityyppi 6:

Yin-joogatunti

Yin- tunnilla pysähdymme useiksi minuuteiksi rentouttaviin asentoihin. Annamme mahdollisten kireyksien( sekä kehossa että mielessä )hiljalleen sulaa, kun viivymme asennossa. Mieli ja keho rentoutuu täydellisesti, kun irtipäästät suorittamisesta. Tekeminen lakkaa, kun hellität, oleminen alkaa, kun antaudut. Tietoinen hengitys vie yhä syvemmälle Yin- joogan meditatiiviseen olemiseen, ja läsnäolon intensiiviseen kehon kuunteluun. Tämän tunnin jälkeen, olosi on häkellyttävän hyvä. Kehossa veri ja nesteet virtaavat, hengitys syvenee, olo on rauhallinen, ja mieli kirkas. Yin-tunti on todellista laatuaikaa, minkä vaikutukset kannattelevat arjessa. Tunnin pituus 1-3 tuntia.

”Ihanaa antautua omaan läsnäolon hetkeen, ja vain olla, ja kuulostella kehon tuntemuksia”

joogastudio renata

Joogatunti sinulle

Haluatko intensiivisen oppitunnin joogan maailmaan, ja oppia keskeisimmät hathajooga asanat ennen joogan ryhmätunneille osallistumista, tai itsenäistä kotiharjoittelua varten sinulle räätälöidyn joogaohjelman.

Oma joogatunti alkaen. 95 e/ 1,5 h. Yksityistunnin toteutus mahdollinen Inkoossa, Espoossa, Helsingissä.

”Räätälöin sinun tarpeitasi vastaavan joogaohjelman.”

joogastudio renata

Joogatunti ryhmälle

Synttärit, polttarit, illanvietto ystävien kesken. Miten olisi yhteinen joogatunti ja meditatiivinen rentoutushetki. Räätälöidään teille mieleisenne hetki joogan ja rentoutumisen maailmaan. Räätälöity ryhmäjooga alkaen 120 e/ 1,5 h. 

”Haluatko yllättää ystäväsi ihanalla joogahetkellä”

joogastudio renata

Hinnasto

Joogatunti Inkoossa                      15€
Yritysten joogatunnit alk.              120€ 
Retriitit alk.                                     250€

joogastudio renata

Ilmoittaudu tunnille 0509111824