Yritysjoogaa

Joogatunnit yrityksille

joogastudio renata

Joogatyöpajat yrityksille

Ihmisillä on juuri nyt kova kiire. Monet elävät niitä kuuluisia ”ruuhkavuosia”, jolloin elämä pyörii työelämän, lasten, kodin, ja omien harrastusten välillä, ollen usein aika stressaavaa, kuormittavaa ja uuvuttavaa. 

Usein valitettavasti ihminen karsii ensimmäisenä omasta hyvinvoinnistaan, kun aikaa ei kaikkeen arjessa mahdu. Työpaikka, joka tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen myös työajalla, on edelläkävijä. 

Tällainen työpaikka arvostaa ja välittää työntekijöistään ymmärtäen, että työntekijällä on yritykselle enemmän arvoa ollessaan onnellinen, energinen ja tasapainoinen. Yritysjooga tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden olla laiminlyömättä omaa jaksamistaan. Joogan rauhoittava vaikutus vahvistaa kehoa ja mieltä. Jooga rentouttaa hermojärjestelmää, parantaa keskittymiskykyä ja ylläpitää terveyttä. Säännöllisellä joogaamisella elämästä voi tulla tasapainoisempaa ja stressittömämpää.

Räätälöidään henkilökunnallenne juuri teidän yrityskulttuurianne tukeva yritysjoogaohjelma. Minulla on tarjota erilaisia yritysjoogatuntikokonaisuuksia riippuen henkilöstön määrästä, ajankohdasta ja tarpeesta.

Yritysjoogatunti voi olla esimerkiksi seuraavanlainen: alussa dynaamisempi, kehoa herättelevä asanapainotteinen, kehoa vahvistava osuus, josta siirrytään matolle kehoa lempeästi venyttäviin lattiaflow joogaasentoihin, joissa annetaan hengityksen kuljettaa liikettä, ja venytyksen syventyä, lopussa rentoutuminen hiljaisuudessa tai sanoitettu mielikuvarentoutus.

Yritysjooga voidaan toteuttaa esimerkiksi seuraavasti:

  • Yrityksen omissa tiloissa järjestettävä viikottainen joogatunti (1 h ). Tämä voidaan toteuttaa haluamanne kestoisena jaksona, esim. 1 kk, 2 kk, 5 kk.
  • Joogatunti voidaan järjestää aamulla, lounasaikaan tai vaikkapa työpäivän jälkeen.
  • Yritysjoogatunnin hinta on 120e +alv 24% (1h), ja tunnille voi osallistua maksimissaan 20 ihmistä.
  • Voimme toteuttaa aamujoogaa tai työpäivän jälkeen pidettävää joogaa myös yrityksesi lähellä olevassa tilassa, joka vuokrataan tätä tilaisuutta varten. Tällöin tilavuokra lisätään kokonaisuuteen.
  •  Yrityksen virkistyspäivän ohjelmaksi joogatunti ja rentoutumistuokio 2h (200 e +alv 24%).
  • Jooga Workshop; luento joogasta ja joogahengityksestä, harjoituksia sekä joogatunti, jossa hyödynnetään luennolta opittuja tekniikoita ohjatusti. N. 2-4 h. (hinta määräytyy keston mukaan 200 – 400 e + alv 24%)
  • Mikäli teette pidempiaikaisen sopimuksen säännöllisistä tunneista, neuvottelemme yhdessä hyvän kokonaisuuden sopimaan tarpeisiinne.

aamuisin - päivällä - työpäivän jälkeen

joogastudio renata

Haluaisitko sinä järjestää yrityksesi omissa tiloissa joogatyöpajan, joka energisoi työntekijöitänne?

Rohkaisen sinua ottamaan pienen ja tärkeän askeleen kohti tiedostavampaa ja tasapainoisempaa elämää.